Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Genovation θα παρουσιάσει το GXE στην έκθεση ηλεκτρονικών Consumer Electronics Show (CES) του Λας Βέγκας, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 9 Ιανουαρίου.

Η είδηση, όμως, είναι πως το τελικό μοντέλο παραγωγής έφτασε πλέον στους 800 ίππους ισχύος και στα 948 Nm ροπής. Η εταιρία υπόσχεται επίδοση στο 0-100 κοντά στα 3 δλ. και τελική ταχύτητα άνω των 354 χλμ./ώρα.

Ηλεκτρική Corvette 800 ίππων

28/12/2017

Στις 9 Ιανουαρίου, στην έκθεση CES του Λας Βέγκας, θα εμφανιστεί η έκδοση παραγωγής του Genovation GXE, της μεταμόρφωσης δηλαδή της Corvette σε ένα ηλεκτρικό supercar 800 ίππων…

H τελευταία φορά που ακούσαμε για την εταιρεία Genovation, ήταν τον περασμένο Μάρτιο, όταν έκανε με το GXE ένα ακόμα ρεκόρ για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα με προδιαγραφές παραγωγής. Χρησιμοποίησε μία Corvette την οποία εξόπλισε με δύο ηλεκτροκινητήρες 700 ίππων και ξεπέρασε τα 336 χιλιόμετρα την ώρα στο «μίλι» ή τα 1.609 μέτρα, ενώ έσπασε και το ρεκόρ ταχύτητας από στάση στην ίδια απόσταση πετυχαίνοντας 306 χλμ./ώρα.
 
Πλέον μαθαίνουμε πως η Genovation θα παρουσιάσει το GXE στην έκθεση ηλεκτρονικών Consumer Electronics Show (CES) του Λας Βέγκας, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 9 Ιανουαρίου. Η είδηση, όμως, είναι πως το τελικό μοντέλο παραγωγής έφτασε πλέον στους 800 ίππους ισχύος και στα 948 Nm ροπής. Η εταιρία υπόσχεται επίδοση στο 0-100 κοντά στα 3 δλ. και τελική ταχύτητα άνω των 354 χλμ./ώρα.
 
Περισσότερα θα ανακοινωθούν στην έκθεση του Λας Βέγκας, αλλά με βάση παλαιότερες πληροφορίες η τιμή του αυτοκίνητου θα είναι στα 750.000 δολάρια ( ευρώ). Είχε λεχθεί πως θα κατασκευαστούν 75 αντίτυπα και ότι θα έχουν αυτονομία 241 χλμ., μια τιμή που σίγουρα χρίζει βελτίωσης. Το αυτοκίνητο προγραμματίζεται να λανσαριστεί το 2019 και θα προσφέρεται είτε με 7τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο σειριακό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις