Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
To Google Maps ξεχωρίζει τους γρήγορους φορτιστές

To Google Maps ξεχωρίζει τους γρήγορους φορτιστές

Διαβάστηκε από 6431 αναγνώστες - 21/11/2022

Τους ισχυρότερους και γρηγορότερους φορτιστές μπορούν πλέον να δείχνουν οι Χάρτες Google έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε.

Ξεχωρίζει τους φορτιστές από 50 kW και πάνω

Τη δυνατότητα να βρίσκουν ξεχωριστά τους γρήγορους φορτιστές για το ηλεκτρικό τους όχημα έχουν πλέον όλοι οι ιδιοκτήτες που χρησιμοποιούν τους Χάρτες Google, ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση που έλαβε η εφαρμογή. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί μπορούν να ρυθμίσουν την εφαρμογή για να εμφανίζει μόνο φορτιστές που μπορούν να παρέχουν τουλάχιστον φόρτιση ισχύος 50 kW.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χρειάζεται μία απλή αναζήτηση

Για να βρει τον γρήγορο φορτιστή που ψάχνει, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληκτρολογήσει στο πλαίσιο αναζήτησης ότι ψάχνει φορτιστή, σταθμό φόρτισης ή κάτι παρόμοιο. Στη συνέχεια, μια νέα επιλογή θα εμφανιστεί παρακάτω όπου και θα του επιτρέψει να καθορίσει ποιο φορτιστή προτιμά.

Σε Apple και Android

Η νέα δυνατότητα προστέθηκε στην εφαρμογή τόσο για συσκευές Apple όσο και για Android. Παράλληλα με την τελευταία έκδοση λογισμικού των Google Maps η νέα δυνατότητα επιτρέπει όχι μόνο την επιλογή της ισχύος του φορτιστή, αλλά και τον τύπο βύσματος, δίνοντας την επιλογή μεταξύ CCS, J1772, Tesla ή CHAdeMo.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε