Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Mengshi M-Terrain θα είναι ο αντίπαλος του Hummer!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Mengshi M-Terrain θα είναι ο αντίπαλος του Hummer!

19/12/2022

To Mengshi M-Terrain χαρακτηρίζεται ως ο αντίπαλος του ηλεκτρικού GMC Hummer, με τους Κινέζους να συνεχίζουν την εξέλιξη του off-road «θηρίου».

Παντός εδάφους SUV

Το ηλεκτρικό off-road SUV στις εικόνες ονομάζεται Mengshi M-Terrain. Βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης από την κινεζική εταιρεία Mengshi, η οποία στο παρελθόν έχει συνδέσει το όνομά της με στρατιωτικά οχήματα, αλλά πλέον δίνει έμφαση και στα αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής για πολίτες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχεδιασμός… τούμπανο

Το Mengshi M-Terrain υποστηρίζεται από την πλατφόρμα MORA της Dongfeng, μαμά-εταιρεία στην οποία ανήκει η Mengshi. Το M-Terrain, που το έχουμε δει στο παρελθόν ως concept, αποκαλύφθηκε σε πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες να πραγματοποιεί δοκιμές, δείχνοντας κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Εξωτερικά, στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα σύνολο προβολέων LED και φώτων ημέρας. Στην υπόλοιπη μπροστινή όψη κυριαρχούν οι δυναμικές γραμμές και οι αιχμηρές άκρες. Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα τολμηρό με φώτα LED που θυμίζουν σπαθιά.

1.000 άλογα και σβέλτο παρά τον όγκο του

Τα κινέζικα ΜΜΕ λένε ότι το ηλεκτρικό Mengshi M-Terrain θα εξοπλίζεται με μπαταρία 140 kW και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ενώ θα έχει 1.000 άλογα και 500 χιλιόμετρα αυτονομία. Θα υπάρχει όμως και μία έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ ως range-extender ενός κινητήρα καύσης, που θα έχει συνολική αυτονομία 800 χιλιομέτρων. Το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε