Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Tο VW ID.4 βρίσκει πιο εύκολα σταθμούς φόρτισης

Tο VW ID.4 βρίσκει πιο εύκολα σταθμούς φόρτισης

7/12/2022

Ενημέρωση λογισμικού ετοίμασε για το ID.4 η Volkswagen δίνοντας τη δυνατότητα στο ηλεκτρικό crossover να αναβαθμιστεί σε περισσότερους από έναν τομέα.

Διαθέσιμη για οχήματα του 2021 και 2022

Ασύρματη ενημέρωση λογισμικού (over-the-air) για το ηλεκτρικό crossover ID.4, ετοίμασε η Volkswagen. Η ενημέρωση σύμφωνα με τη φίρμα προσφέρει ποικιλία βελτιώσεων και αφορά οχήματα του 2021 και ορισμένα κατασκευής του 2022.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δείχνει τους σταθμούς φόρτισης και την ισχύ των φορτιστών

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της ενημέρωσης είναι η διευκόλυνση των οδηγών να βρουν τον επιθυμητό σταθμό φόρτισης, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα δείχνει και τις ταχύτητες φόρτισης που είναι διαθέσιμες σε σταθμούς. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει η Volkswagen μέσω της ενημέρωσης είναι το Auto Hold. Όταν το αυτοκίνητο είναι στάσιμο, το Auto Hold θα το προστατεύσει από την κύλιση μέχρι ο οδηγός να πατήσει γκάζι για να ξεκινήσει. Το εν λόγω σύστημα μπορεί και να απενεργοποιηθεί.

Περισσότερα στοιχεία στον πίνακα οργάνων

Η ενημέρωση καθιστά επίσης ικανό τον πίνακα οργάνων να εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες, όπως και το ποιο πρόγραμμά οδήγησης είναι επιλεγμένο. Παράλληλα ο υπολογιστής ταξιδιού θα προσθέσει νέα δεδομένα οδήγησης και τις ενδείξεις θερμοκρασίας περιβάλλοντος στην οθόνη. Τέλος η ενημέρωση λογισμικού έχει φροντίσει να επιλύσει και κάποιες δυσλειτουργίες, που είχαν εντοπιστεί αρχικά, ενώ έφερε και βελτιώσεις στην ασφάλεια.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε