Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ανανεωμένο Audi Q7 έφτασε με νέα έξυπνα Laser φώτα!
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Audi Q7 έφτασε με νέα έξυπνα Laser φώτα!

30/1/2024

Mε νέα έξυπνα LED Matrix Laser φώτα για πρώτη φορά.
Αναβαθμισμένη καμπίνα και infotainment με εφαρμογές νέων παρόχων.
Βενζίνη και diesel έως 340 άλογα.
Από 79.300 στη Γερμανία.

Ντεμπούτο για το φρεσκαρισμένο Q7

Έχοντας φρεσκαρισμένη εμφάνιση και για πρώτη φορά προσαρμόσιμους LED Laser προβολείς, έκανε το ντεμπούτο του το ανανεωμένο Audi Q7. Το γερμανικό SUV έλαβε από τη μάρκα νέα χρώματα και επιπλέον τεχνολογίες, ενώ θα είναι διαθέσιμο στους ευρωπαίους αγοραστές το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Mε νέα έξυπνα Laser φώτα για πρώτη φορά

Το ανανεωμένο Q7 ξεχωρίζει από τη μάσκα Singleframe, η οποία έχει μεγαλώσει τις διαστάσεις της, ενώ κοσμείται και από ένα χοντρό οκταγωνικό περίβλημα σε μαύρο ή νίκελ φινίρισμα, ανάλογα το μοντέλο. Χαμηλά υπάρχουν επανασχεδιασμένοι αεραγωγοί με κατακόρυφο προσανατολισμό. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό όμως είναι τα νέα φωτιστικά σώματα. Αυτά δεν έχουν μεταβάλλει ραγδαία το σχεδιασμό τους προαιρετικά όμως προσφέρονται με την τεχνολογία HD Matrix Laser, που έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστούν. Σύμφωνα με τη μάρκα, λειτουργούν με 24 LED και μία δίοδο Laser υψηλής ισχύος το καθένα. Το φως Laser ενεργοποιείται πάνω από τα 70 χλμ./ώρα και αυξάνει σημαντικά το εύρος της δέσμης των μεγάλων φώτων. Νέο στοιχείο για τους κορυφαίους προβολείς είναι και οι digital υπογραφές των φώτων ημέρας. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερις υπογραφές φωτισμού και αυτό ισχύει και για τα ενημερωμένα πίσω φώτα LED.

Επιπλέον στάνταρ εξοπλισμός

Το ανανεωμένο Audi Q7 προσφέρεται με τρία νέα εξωτερικά χρώματα (Ascari Blue, Sakhir Gold και Chili Red) και διατίθενται νέες επιλογές τροχών, που κυμαίνονται από 20 έως 22 ίντσες. Το βασικό μοντέλο φέρει μεταξύ άλλων 19άρες ζάντες, αλουμινένιες ράγες οροφής και κάμερα οπισθοπορείας με υποβοήθηση στάθμευσης.

Αναβαθμισμένη καμπίνα και infotainment με εφαρμογές νέων παρόχων

Αναφορικά με τις τεχνολογίες, εφαρμογές από τρίτους παρόχους είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά, επιτρέποντας για παράδειγμα στους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές όπως το Spotify απευθείας μέσω του συστήματος infotainment του Q7. Πολλά παραμένουν και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις