Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Το νέο Skoda Scala θα έχει ήπιες αλλαγές στην εμφάνιση

Διαβάστηκε από 6646 αναγνώστες - 21/9/2021

Το Skoda Scala κυκλοφόρησε το 2019, οπότε είναι ακόμα σχετικά φρέσκο στο μάτι. Αυτές τις ημέρες όμως έκαναν την εμφάνισή τους μία σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες οι οποίες δηλώνουν ότι η Skoda ετοιμάζεται να του κάνει ένα facelift, με σκοπό την τόνωση των πωλήσεων.

Το Skoda Scala βασίζεται σε μία επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας MQB A0, η οποία χρησιμοποιείται στην Skoda Fabia νέας γενιάς και την οποία και μοιράζεται με τα, επίσης πρόσφατα ανανεωμένα, Volkswagen Polo και Seat Ibiza. Ωστόσο είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τα προαναφερθέντα μοντέλα και με μήκος 4362 mm τοποθετεί εαυτόν ως μία πιο οικονομική επιλογή απέναντι στο Volkswagen Golf


Μπορούμε να διακρίνουμε τον επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα  και τα νεα μπροστινά φωτιστικά LED σώματα

Μπορούμε να διακρίνουμε τον επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και τα νεα μπροστινά φωτιστικά LED σώματα

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Το πρωτότυπο έχει καμουφλαρισμένα τμήματα στο εμπρός και πίσω μέρος, στα οποία μπορούμε να διακρίνουμε έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με ελαφρώς διαφορετικές εισαγωγές αέρα, ενώ επίσης επανασχεδιασμένα είναι και τα μπροστινά φωτιστικά LED σώματα χωρίς να βλέπουμε προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι ακόμα πιο περιορισμένες αφού τα πίσω φωτιστικά σώματα του Skoda Scala είναι ήδη LED με δυναμικά φλας. 
 
Στο εσωτερικό το Skoda Scala έχει ένα μοντέρνο ταμπλό με υλικά μαλακής υφής, προαιρετικό πίνακα οργάνων 10.25 ιντσών και οθόνη infotainment 9.2 ιντσών. O χώρος αποσκευών είναι αρκετά μεγάλος για τα δεδομένα της κατηγορίας και τα 467 lt κρίνονται παραπάνω από ικανοποιητικά. Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν περιμένουμε να αλλάξουν στην επερχόμενη Facelift έκδοση, αν και ενδεχομένως να δούμε μία ανανέωση στις ταπετσαρίες αλλά και στα αξεσουάρ Simply clever που έχουν ήδη εισαχθεί στο μικρότερο Fabia.
 
Από πλευράς κινητήρων, η ανανεωμένη Skoda Scala αναμένεται να διατηρήσει τόσο τον τρικύλινδρο 1.0 TSI όσο τον τον 1.0 t-gdi που καίει CNG, ενώ παράλληλα θα διατίθεται και με τον  τετρακύλινδρο 1.5 TSI στην κορυφαία έκδοση που θα αποδίδει 150 ίππους σε συνδυασμό με ένα 7άρι σασμάν DSG.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι ακόμα πιο περιορισμένες αφού τα πίσω φωτιστικά σώματα του Skoda Scala είναι ήδη LED

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι ακόμα πιο περιορισμένες αφού τα πίσω φωτιστικά σώματα του Skoda Scala είναι ήδη LED

 
Με δεδομένο ότι το Skoda Scala είναι στην αγορά 2,5 χρόνια περιμένουμε το Facelift μοντέλο να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2022. 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε