Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο infotainment της Ford έχει και βιντεοπαιχνίδια
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο infotainment της Ford έχει και βιντεοπαιχνίδια

23/1/2024

Έχει ως βάση του λειτουργικό Google.
Μπορεί να συνδεθεί και με Apple CarPlay.
Έχει τη δυνατότητα να παίζεις βιντεοπαιχνίδια και με χειριστήριο!
Πιο γρήγορο από το σημερινό και με ασύρματες ενημερώσεις.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Έχει ως βάση του λειτουργικό Google

Πρεμιέρα έκανε το νέο σύστημα infotainment της Ford, το οποίο θα εξοπλίζει και τα μοντέλα της Lincoln, της premium φίρμας της αμερικανικής μάρκας. Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα της Google, διαθέτει εφαρμογές, παιχνίδια, ενώ υποστηρίζει παράλληλα και το Apple CarPlay.

Μπορεί να συνδεθεί και με Apple CarPlay

Όπως προαναφέραμε, το νέο σύστημα infotainment έχει ως βάση του λειτουργικό Android, με αποτέλεσμα να διαθέτει ενσωματωμένο το Google. Αυτόματα λοιπόν το σύστημα συνοδεύεται από πολλές γνωστές λειτουργίες όπως οι Χάρτες Google και ο Βοηθός Google. Παρά την Google βάση του μπορεί να συνδεθεί ασύρματα και με το smartphone του εκάστοτε οδηγού, είτε μέσω του Android Auto, είτε μέσω του Apple CarPlay.

Έχει τη δυνατότητα να παίζεις βιντεοπαιχνίδια και με χειριστήριο

Το νέο infotainment της Ford δίνει πρόσβαση στο Google Play, για να κατεβάζουν οι ενδιαφερόμενοι εφαρμογές αλλά και παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και μία αποκλειστική έκδοση του Asphalt Nitro 2 για τη Ford, το οποίο μπορεί να παιχτεί και με χειριστήριο που συνδέεται μέσω Bluetooth. Από κει και πέρα προσφέρει δυνατότητες όπως το κατέβασμα ή την παρακολούθηση βίντεο από πλατφόρμες όπως το YouTube και το Amazon Prime Video, αλλά και στο «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο.

Πιο γρήγορο από το σημερινό και με ασύρματες ενημερώσεις

Σύμφωνα με τη Ford, το νέο infotainment της Ford έρχεται με υπερπενταπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τα τρέχοντα συστήματα των μοντέλων Ford και Lincoln. Έχει επίσης σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη μνήμη, οκτώ φορές μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και πολύ καλύτερα γραφικά. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να δέχεται ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air).

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement