Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Corolla: Έρχεται με νέα χρώματα, νέες ζάντες και νέο infotainment
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Corolla: Έρχεται με νέα χρώματα, νέες ζάντες και νέο infotainment

26/11/2021

Με επιπλέον στιλιστικές επιλογές, νέες δυνατότητες συνδεσιμότητα και με νέα επετειακή έκδοση, η Corolla ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα χρονιά.

Η Τοyota θέλοντας να ανεβάσει ακόμα σε πιο υψηλά επίπεδα τη δημοτικότητα του κορυφαίου της μοντέλου, Corolla, το αναβαθμίζει και επεκτείνει τις επιλογές εξατομίκευσης, τόσο στο χρωματισμό όσο και στη συνδεσιμότητα, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει μια επετειακή έκδοση, τη Trek Special Edition.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγαλύτερη χρωματική παλέτα και νέες ζάντες

Η Toyota πρόσθεσε στις χρωματικές επιλογές της Corolla δύο νέους κωδικούς, το Platinum White Pearl και Silver Metallic, που θα είναι διαθέσιμοι στις εκδόσεις hatchback και Touring Sports, αλλά και στις bi-tone εκδόσεις. Επίσης η σεντάν έκδοση θα προσφέρεται με νέες ζάντες 17 ιντσών, απογειώνοντας το στυλ.

2,4 φορές πιο γρήγορο το νέο infotainment σύστημα

Στην καμπίνα της Corolla πλέον θα συναντάμε μια οθόνη αφής 8 ιντσών, που θα εφοδιάζεται με νέας γενιάς σύστημα infotainment, το οποίο θα «τρέχει» 2,4 φορές πιο γρήγορα από το τωρινό, χάρη στον πιο ισχυρό επεξεργαστή. Το σύστημα θα είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay και θα έχει δυνατότητα πλοήγησης με ζωντανή ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους. Το εν λόγω σύστημα θα δέχεται και φωνητικές εντολές που θα επεμβαίνουν στα πολυμέσα αλλά και σε συστήματα του αυτοκινήτου, όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα. Το νέο infotainment θα είναι στο στάνταρ εξοπλισμό των πιο πλούσιων εκδόσεων.

Νέα Trek Special Edition έκδοση με 18αρες ζάντες και χρωμιωμένες λεπτομέρειες

Στα πλαίσια επέκτασης της συνεργασίας με την εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Τrek, η Toyota ανακοίνωσε τη νέα έκδοση, Trek Special Edition. Βασισμένη στην υπάρχων Τοuring Sports Trek, η νέα έκδοση θα φορά μόνο το υβριδικό σύνολο με το 2λιτρο βενζινοκινητήρα (184 ίππους) και θα ξεχωρίζει για τον πλούσιο εξοπλισμό και την εξωτερική εμφάνιση της. 18αρες ζάντες αλουμινίου, χρωμιωμένο πλαίσιο στα παράθυρα, piano black εσωτερικά χερούλια, δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο ταμπλό, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και περιμετρικά προστατευτικά πλαστικά θα ξεχωρίζουν τη συγκεκριμένη έκδοση από τις απλές.     

Μέχρι τέλη Νοέμβρη θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες για την ανανεωμένη Corolla, με τα πρώτα μοντέλα να παραδίδονται στις αρχές του 2022
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε