Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

After Sales Kia - Hyundai

6/4/2015

Η δημιουργία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για το προϊόν, η πολυετής εργοστασιακή κάλυψη, το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και η διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών βρίσκονται στο επίκεντρο των υπηρεσιών after sales των Hyundai – Kia.

Κοντά στον πελάτη

Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβό είναι ένα αυτοκίνητο. Ακόμη και το πιο ακριβό και σίγουρο αυτοκίνητο χρειάζεται ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα συντήρησης για την ασφαλή του λειτουργία. Πολλά στοιχεία εταιρειών οδικής βοήθειας συνηγορούν στο ότι πληθώρα βλαβών, ακινητοποιήσεων και ατυχημάτων θα είχαν αποφευχθεί απλά και μόνο με τη σωστή εφαρμογή του προγράμματος συντήρησης του κατασκευαστή.
Ο στόχος των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Hyundai - Kia είναι να εξασφαλίζουν τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, διαθέτοντας τεχνικά άρτιο προσωπικό και όντας εξοπλισμένα με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα της HyundaiMotorCompany. Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών των Hyundai - Kia καλύπτει όλη την χώρα εξασφαλίζοντας ένα εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής υποστήριξης, κοντά σε κάθε πελάτη.

HYUNDAI 4 Εγγυήσεις για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας

Βασική εγγύηση Hyundai

Η βασική εγγύηση των μοντέλων Hyundai ισχύει για 3 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα από την ημερομηνία παράδοσης του οχήματος και καλύπτει οποιοδήποτε εξάρτημα του αυτοκινήτου αποδειχθεί ελαττωματικό ως υλικό ή κακής κατασκευής κάτω από συνθήκες συνηθισμένης χρήσης και συντήρησης*, εκτός της μπαταρίας και των ελαστικών (2 χρόνια και ανάλογα με τον κατασκευαστή των ελαστικών ή τον αντιπρόσωπο αντίστοιχα).

Εγγύηση χρώματος

Η εγγύηση χρώματος ισχύει 3 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα και καλύπτει την επιφανειακή οξείδωση και τις διαβρώσεις του χρώματος (ξεφλούδισμα, ξεθώριασμα, φουσκάλες)*.

Εγγύηση έναντι Οξείδωσης

Η εγγύηση αυτή ισχύει για 10 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα και καλύπτει διάτρηση στα ακόλουθα τμήματα του αμαξώματος: Πόρτες, καπό, πόρτ-μπαγκάζ, πέμπτη πόρτα, κολώνες, μασπιέδες και το κάτω μέρος του αμαξώματος*.

Εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ

Aυτή η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα. H Hyundai παρέχει εγγύηση για γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, που προμηθεύει και που αντικαθιστώνται ή τοποθετούνται στο αυτοκίνητο από ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή έμπορό της, εφόσον αποδεικνύεται ελάττωμα σε υλικό ή εργασία με συνήθη χρήση και συντήρηση*.


*Αναλυτικοί όροι στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Hyundai.

Τριπλή 5ετής κάλυψη TRIPLE5 


Το TRIPLE5 CARE είναι πρόγραμμα που προσφέρεται στα νέα μοντέλα Hyundai (ix35, i30 και i20), δεν έχει περιορισμό χιλιομέτρων, φροντίζει για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη, την πλήρη ικανοποίηση του και την άμεση και εύκολη εξυπηρέτησή του και παρέχει: 

• 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό και 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας και βαφής

• 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια με ένα τηλεφώνημα στη γραμμή βοηθείας (2106504000), καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και

• 5 χρόνια δωρεάν τεχνικό οπτικό έλεγχο. Συγκεκριμένα, για κάθε εποχή του χρόνου, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Hyundai και να πραγματοποιήσετε έναν δωρεάν, πλήρη τεχνικό έλεγχο ετησίως, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για το αυτοκίνητο και την ασφάλειά σας!

Ποια είναι τα διαστήματα service των μοντέλων Hyundai;

Σύμφωνα με το Βιβλίο Εγγύησης και Συντήρησης, τα διαστήματα περιοδικής συντήρησης καθορίζονται, σχεδόν σε όλα τα μοντέλα Hyundai, σε κάθε 12 μήνες ή 20.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο) πλην του ix35, του οποίου τα διαστήματα συντήρησης είναι κάθε 30.000 χιλιόμετρα ή 24 μήνες. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις