Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απεριόριστες επιλογές στα 4Χ4 αξεσουάρ

23/3/2017

Μία από τις κατηγορίες που απασχολεί τους ιδιοκτήτες των ΙΧ μετά την αγορά τους είναι σίγουρα αυτή των αξεσουάρ. Όταν όμως μιλάμε για αξεσουάρ της κατηγορίας 4Χ4, η γκάμα μεγαλώνει κατά μεγάλο βαθμό.

Ο τομέας των εκτός δρόμου αξεσουάρ είναι τεράστιος, τόσο σε συγκεκριμένα αξεσουάρ ανά μοντέλο, όσο και σε universal επιλογές που ταιριάζουν στο όχημά μας, καθώς μιλάμε για οχήματα που μπορούν να κυκλοφορίσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τα κόστη φυσικά είναι πιο υψηλά στις περιπτώσεις των πιο εξειδικευμένων αξεσουάρ λόγω έλλειψης οικονομιών κλίμακας στην κατασκευή τους, αλλά η απόδοσή τους πολλές φορές υπερτερεί αισθητά των έτοιμων λύσεων.

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτούμε πριν προβούμε σε οποιανδήποτε αγορά είναι, τι χρήση θα κάνουμε στο όχημά μας, για να πραγματοποιήσουμε και το ανάλογο στήσιμο. Αλλιώς θα δράσουμε αν θέλουμε να κινηθούμε σε χιόνια ή λάσπες, αλλιώς στην άμμο και αλλιώς αν θέλουμε να περάσουμε μέσα από νερό.

Για κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, τα αξεσουάρ τα οποία μπορούμε να αγοράσουμε είναι πολλά, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι με το ίδιο σκεπτικό θα επιλέξουμε και τα κατάλληλα ελαστικά, όπως και σε κάποιες περιπτώσεις που θα χρειαστούν και διαφορετικές αναρτήσεις, που θα προσφέρουν ύψος στο όχημά μας.  

Τα καταστήματα που υπάρχουν στην αγορά με τέτοια είδη, είναι πολλά και οι επιλογές απεριόριστες, ωστόσο αν δεν γνωρίζω καλό θα είναι να απευθυνθώ για περισσότερες πληροφορίες, είτε στην αντιπροσωπία του οχήματος μου, είτε σε ένα συνεργείο που ασχολείται με τέτοιου είδους εργασίες. 

Τι πρέπει να ξέρω

Πριν επιλέξω αξεσουάρ 

Τι να προσέξω  


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις