Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Άριστη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες!

Διαβάστηκε από 9352 αναγνώστες - 7/9/2020

Μπορείτε να εμπιστευθείτε τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων της HELLA σε όλες τις ακραίες καταστάσεις, καθώς προσφέρουν πάντα το καλύτερο για την ασφάλειά σας.

Τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων HELLA είναι μικρά έργα τέχνης. Στη διάρκεια της ζωής τους σκουπίζουν αρκετές χιλιάδες λίτρα νερό από το παρμπρίζ. Παράλληλα, αντιμετωπίζουν την ομίχλη αλλά και διώχνουν χιόνι, πάγο, έντομα και ακάθαρτα νερά που προέρχονται από τα προπορευόμενα οχήματα. Σκληρή εργασία – και καλοί λόγοι για να προτιμήσετε τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων της HELLA σε περίπτωση αντικατάστασης.

Αν και μικρά – η συμβολή τους στην οδική ασφάλεια είναι μεγάλη. Στη HELLA συνιστούν την αλλαγή των μάκτρων υαλοκαθαριστήρων τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο.

Ως κορυφαίος συνεργάτης του πλέον γνωστού κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων της Ευρώπης, η HELLA εξελίσσει ήδη από το 1899 εξαρτήματα και συστήματα ποιότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία και είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων και ανταλλακτικών οχημάτων παγκοσμίως.

Με μια πλούσια γκάμα εξαρτημάτων κορυφαίας ποιότητας, όπως πρόσθετα φώτα, κόρνες, λαμπτήρες και μάκτρα, η HELLA συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην οδική ασφάλεια. Κάθε προϊόν της HELLA διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και απόδοσή του.



Για κάθε τύπο το κατάλληλο προϊόν! Νεότερες σειρές, αλλά και οχήματα παλαιότερου έτους αναλόγως του βραχίονα υαλοκαθαριστήρα στο όχημα – ο κατάλληλος προσαρμογέας παραδίδεται μαζί με τη συσκευασία. Το πρόγραμμα μάκτρων υαλοκαθαριστήρων προσφέρεται σε έκδοση ενός τεμαχίου, με μήκη 340 – 700 mm. Έτσι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα εφόσον χρειαστεί να αντικαθιστά μόνο ένα μάκτρο υαλοκαθαριστήρα. Για επιλεγμένα οχήματα προσφέρονται ειδικές συσκευασίες σετ. Έτσι επιτυγχάνεται κάλυψη αγοράς πάνω από 94 %. Χάρη στη HELLA η αγορά μάκτρων υαλοκαθαριστήρων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Σε πείθουν με την απλή και γρήγορη τοποθέτησή τους σε μόνο τέσσερα βήματα: μέτρηση, επιλογή συντομευμένου κωδικού, αναγνώριση σύνδεσης, τοποθέτηση – και είστε έτοιμοι. Επίσης, η τιμή για όλα τα μοντέλα είναι η ίδια. Οι υαλοκαθαριστήρες HELLA μπορούν να τοποθετηθούν στο 90 % όλων των αυτοκινήτων και είναι κατάλληλοι τόσο για τις παλαιότερες όσο και για τις νεότερες κατασκευαστικές σειρές. Το έξυπνο σύστημα Easychange καθιστά δυνατή τη γρήγορη αντικατάσταση, κι αυτό επειδή για κάθε μάκτρο υαλοκαθαριστήρα υπάρχει και ο αντίστοιχος προσαρμογέας. Και με την ελκυστική συσκευασία blister μπορείτε να δείτε τους υαλοκαθαριστήρες πριν ακόμα τους αγοράσετε.

www.hella.gr
https://www.hella.com/microsite-wiperblades/en-gb/index.html
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις