Γιατί να αλλάξω ταπετσαρία

Διαβάστηκε από 1828 αναγνώστες - 22/3/2017

Όπως όλα τα πράγματα πάνω σε ένα αυτοκίνητο έτσι και η ταπετσαρία έρχεται η ώρα που κάποια στιγμή πρέπει να αλλαχτεί. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί και διαφορετικοί, με βασικότερο λόγο, αυτόν της εισόδου και της παραμονής βλαβερών για την υγεία μας μικροοργανισμών.

 
 
Συγκεκριμένα τόσο από το καυσαέριο που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, όσο και από τον καπνό του τσιγάρου των επιβατών, εισέρχονται μικροοργανισμοί, η οποίοι συσσωρεύονται στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου και όπως είναι κατανοητό είναι ιδιαίτερα βλαβεροί για την υγεία μας, μιας και όση ώρα είμαστε στο αυτοκίνητο είναι και αυτοί μαζί μας.

Ένας άλλος λόγος που απαντά στο γιατί η ταπετσαρία πρέπει να αλλάξει είναι η αισθητική πλευρά. Με το φώς του ήλιου αλλά και τη χρήση είναι φυσικό τα χρώματα της ταπετσαρίας να ξεθωριάζουν και τα υφάσματα να τριφτούν, καταστρέφοντας έτσι την εικόνα του αυτοκινήτου μας.

Τέλος δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός τη φυσική φθορά. Με τη συνεχή τριβή που δέχεται το υλικό, θα φτάσει στο σημείο να σκιστεί και να έρθει στην επιφάνια το από κάτω στρώμα του καθίσματος. Αν δεν διορθωθεί άμεσα η ζημιά, μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό στο κάθισμα, κάτι που αυτόματα σημαίνει περισσότερο κόστος για την αποκατάστασή της . 

Τι πρέπει να ξέρω

Τι να προσέξω

Σχετικες Ειδησεις