Σας προστατεύει από τον ήλιο!

Διαβάστηκε από 1463 αναγνώστες - 11/7/2018

Δεν βρίσκετε κάποιο σκιερό μέρος για να παρακάρετε το αμάξι σας; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Για αυτό υπάρχει η κατάλληλη προστασία.

 
 

Ανταλλακτικά με όφελος ως και 35%

Το σετ με τα 5 κουρτινάκια ηλιοπρασίας της autoline είναι αυτό που χρειάζεστε για να είναι το αμάξι σας απολύτως προστατευμένο από τον ήλιο και να το βρίσκετε δροσερό όταν μπαίνετε σε αυτό.

Το υλικό κατασκευής τους είναι ο κυριότερος παράγοντας καθώς δεν επιτρέπει στις ηλιακές ακτίνες να μπουν στο όχημά σας και να αυξήσουν τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό του.

Το σετ περιλαμβάνει 5 κουρτινάκια για να αποτρέπει με σιγουριά την «εισβολή» ηλιακών ακτίνων στο αυτοκίνητό σας.

Αναζητήστε τα προϊόντα της autoline σε μαγαζιά ειδών αυτοκινήτου. 

Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια  από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες  με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.

Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTOLINE Α.Ε.
Διεύθυνση: 3ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Websitewww.autoline.gr

Σχετικες Ειδησεις