Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ψηφιακό βιβλίο συντήρησης

Διαβάστηκε από 13475 αναγνώστες - 4/2/2016

Από την 1η Ιουλίου 2008, το σύστημα after-sales που εισήχθη αρχικά το 2007, διατίθεται σε 35 ευρωπαϊκές χώρες για όλες τις σειρές μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz. Με το σύστημα αυτό, η Mercedes-Benz διεύρυνε τη μέθοδο τεκμηρίωσης συντήρησης των E-Class, CLS-Class, SL-Class και SLK-Class ώστε να καλύπτει όλη τη γκάμα μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων. 

Έτσι, τα δεδομένα σέρβις της δικής σας
 Mercedes-Benz ενημερώνονται συνεχώς και δεν υπάρχει πιθανότητα να χαθούν. Σε περίπτωση που τύχει να χάσετε το ψηφιακό σας βιβλιάριο συντήρησης, υπάρχει ανά πάσα στιγμή η δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία σέρβις του οχήματός σας, προς ενημέρωσή σας. Τα δεδομένα σέρβις βρίσκονται σε καλά χέρια - προστατεύονται καθ όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος στην κεντρική βάση δεδομένων τηςMercedes-Benz.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα
 σέρβις του οχήματός σας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατή η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας όπου κι αν βρίσκεστε. Σας παρέχουμε τη βεβαιότητα ότι το ψηφιακό βιβλιάριο συντήρησης μπορεί να συνεχίσει να συμπληρώνεται δίχως προβλήματα και μετά από μία αλλαγή συνεργείου ή κατά την παραμονή σας σε μία χώρα του εξωτερικού.

Τέλος, τα διανυθέντα χιλιόμετρα, καθώς και οι διενεργηθείσες επεμβάσεις
 συντήρησης στο όχημά σας, καταγράφονται δίχως τη δυνατότητα παραποίησης, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησης της Mercedes σας. Ακόμη και σε περίπτωση αγοράς ή πώλησης ενός μεταχειρισμένου οχήματος, το ψηφιακό βιβλιάριο συντηρήσεων σας παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ