Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Στυλ και πρακτικότητα με τα Γνήσια Αξεσουάρ MINI

10/5/2021

Με προαιρετικές ράγες οροφής και μία ευρεία γκάμα προϊόντων για εκ των υστέρων τοποθέτηση, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας γίνεται ο τέλειος σύντροφος για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και εκδρομές στη φύση.

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και μαζί με αυτές αυξάνεται η ανυπομονησία για υπαίθριες δραστηριότητες και εκδρομές στη φύση. Τα ειδικά συστήματα ραγών και σχαρών οροφής από τη Γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ MINI δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να αφήσετε πίσω σας τα όρια της πόλης και να συνδυάσετε τη διασκεδαστική οδήγηση με δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου. Το MINI Cooper υπόσχεται μία ιδιαίτερα βιώσιμη απόδραση από την καθημερινότητα. Το MINI Cooper SE είναι το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ανταγωνιστική κατηγορία του, το οποίο μπορεί να εφοδιάζεται με προαιρετικές ράγες οροφής και μία ευρεία γκάμα προϊόντων για εκ των υστέρων τοποθέτηση. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν εμποδίζει τη μεταφορά μπαγκαζιέρων οροφής, ποδηλάτων ή σπορ εξοπλισμού και αξεσουάρ ελεύθερου χρόνου με μηδενικούς ρύπους.

Με αυτονομία από 203 μέχρι 234 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, το MINI Cooper SE είναι ιδανικά εξοπλισμένο για εξερεύνηση νέων διαδρομών μακριά από τη ζούγκλα της πόλης. Σε ό,τι αφορά την ευελιξία και τις μεταφορικές δυνατότητες, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας δεν υστερεί σε τίποτα από τις συμβατικές εκδόσεις του 3θυρου MINI. Και με τα τέσσερα καθίσματα κατειλημμένα, ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 211 λίτρα. Μετά την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων, που είναι διαιρούμενη σε αναλογία 60 : 40, ο αποθηκευτικός χώρος αυξάνεται στα 731 λίτρα, όπως σε ένα 3θυρο MINI με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Και δεν είναι μόνον αυτό: τα συστήματα ραγών και σχαρών οροφής από τη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ MINI χαρίζουν στο ηλεκτρικό μοντέλο απεριόριστη ευελιξία και δυνατότητες στη μεταφορά φορτίων χωρίς χάσιμο χρόνου.



Τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο δημιουργούν οι ράγες οροφής σε matt black που διατίθενται απευθείας από το εργοστάσιο. Στην οροφή του MINI Cooper SE, δημιουργούν μία σταθερή βάση για διάφορα συστήματα πρόσδεσης και μεταφοράς από τη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ MINI που προορίζονται τόσο για το MINI Cooper SE όσο και για τα 3θυρα και 5θυρα μοντέλα MINI με συμβατικό σύστημα κίνησης. Για παράδειγμα, οι ράγες οροφής που διατίθενται για εκ των υστέρων τοποθέτηση επιτρέπουν την ασφάλιση της μπαγκαζιέρας οροφής MINI άνετα και με ασφάλεια. Με απόβαρο 13 κιλών, προσφέρει χωρητικότητα 320 λίτρων – επαρκής χώρος για σπορ εξοπλισμό, κράνη ποδηλάτων η ακόμα και εξοπλισμό κάμπινγκ ή πικ νικ. Ακόμα και σκι μπορούν να αποθηκεύονται στη μπαγκαζιέρα οροφής, που έχει μήκος περίπου 1.90 m. Η μαύρη μπαγκαζιέρα φέρει ανάγλυφες λωρίδες και λογότυπο MINI. Αυτή κλειδώνει και μπορεί να ανοίγει και από τις δύο πλευρές.



Καθώς η φιλοσοφία δημιουργικής χρήσης χώρου που χαρακτηρίζει τη μάρκα ισχύει και για την οροφή του MINI Cooper SE, υπάρχει χώρος ακόμα και για ένα ποδήλατο δίπλα στη μπαγκαζιέρα. Με τη βάση ποδηλάτου touring που επίσης περιλαμβάνεται στη συλλογή Γνήσιων Αξεσουάρ MINI, δίτροχα διαφορετικών τύπων και διαστάσεων μπορούν να τοποθετούνται κάθετα και με ασφάλεια στο σύστημα ραγών. Η βάση από αλουμίνιο υψηλής αντοχής σταθεροποιεί το ποδήλατο με ένα σύστημα ασφάλισης με κλειδαριά και δύο ιμάντες συγκράτησης. Επιπλέον, η γκάμα περιλαμβάνει και άλλες λύσεις μεταφοράς όπως σχάρες σκι και ένα αλουμινένιο καλάθι αποσκευών που είναι συμβατό με το σύστημα ραγών.

Το MINI Cooper SE γίνεται ιδανικός σύντροφος για σύντομα ταξίδια ή εκδρομές του Σαββατοκύριακου με το Travel & Comfort System. Αυτό αποτελείται από ένα βασικό φορέα που τοποθετείται σταθερά μεταξύ των μεταλλικών στελεχών των προσκέφαλων των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού. Διάφορα αξεσουάρ του συστήματος μπορούν να τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και να ασφαλίζουν στη θέση τους. Για παράδειγμα, βάσεις για tablets ή κρεμάστρες και άγκιστρα universal για τσάντες προσαρτώνται στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.



Επιπλέον, ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι κατάλληλο για χρήση ως επιφάνεια εργασίας ή ράφι μπορεί να  στερεώνεται στο βασικό φορέα του Travel & Comfort System. Ρυθμίζεται ως προς το ύψος και την κλίση ανάλογα με τις ανάγκες και συγκρατείται με ασφάλεια στη βάση του καθίσματος. Μία ακόμα έξυπνη λεπτομέρεια του αναδιπλούμενου τραπεζιού είναι η αναδιπλούμενη ποτηροθήκη. Ιδανική λύση για όσους ανυπομονούν ή πλήττουν στο πίσω τμήμα του MINI Cooper SE είναι η βάση universal για tablets με διάμετρο οθόνης μεταξύ 7 και 11". Έτσι το tablet τοποθετείται με ασφάλεια σε μία εργονομικά βέλτιστη θέση, ώστε οι πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν προγράμματα ψυχαγωγίας σε πιο μακρινές διαδρομές εκτός των ορίων της πόλης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις