Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χαρείτε το καλοκαίρι με αξεσουάρ Ford για τα Puma και Ranger

Διαβάστηκε από 16333 αναγνώστες - 15/7/2021

Χάρη στα γνήσια αξεσουάρ της Ford για το Puma και Ranger, το ταξίδι σας θα γίνει πιο πρακτικό και οι καλοκαιρινές σας εξορμήσεις πιο άνετες και ευχάριστες, κάνοντας τις διακοπές σας πιο ανέμελες.

Οι καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με το Ford Puma και το Ford Ranger μπορούν να γίνουν πολύ πιο άνετες και ευχάριστες με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εδώ σας παρουσιάζουμε τα αξεσουάρ που θα κάνουν τις διακοπές σας πιο ανέμελες και απολαυστικές - και το ταξίδι σας πιο πρακτικό.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Αποθηκευτικός χώρος: όσο περισσότερος, τόσο καλύτερα. Όρεξη να έχεις να φορτώνεις!
 Διακοπές σημαίνουν, συνήθως, κουβάλημα πολλών αποσκευών. Μεγάλη βοήθεια είναι συνεπώς οι μπάρες οροφής, που μπορούν να σας βοηθήσουν να πολλαπλασιάσετε τον αποθηκευτικό χώρο που έχετε στη διάθεσή σας, ενώ διατίθενται και για μοντέλα που δεν έχουν εργοστασιακά τοποθετημένες ράγες οροφής. Μια εξίσου καλή και σίγουρα πιο αεροδυναμική λύση είναι η τοποθέτηση μπαγκαζιέρας οροφής, που μπορεί να προσφέρει θεωρητικά μικρότερο χώρο, αλλά δίνει το πλεονέκτημα ότι προστατεύει τα υπάρχοντά σας από τα στοιχεία της φύσης και δεν απαιτεί… προσκοπικά δεσίματα στην οροφή. Για το Ranger διατίθενται και μεταλλικά κουβούκλια με προαιρετικά πλευρικά παράθυρα για τον ανοιχτό χώρο φόρτωσης και εύκαμπτα ή άκαμπτα καλύμματα καρότσας, που μπορούν να συνδυαστούν με μπάρες για επιπρόσθετο φορτίο στο πάνω μέρος τους.

Η Ford προσφέρει επίσης κλωβούς μεταφοράς των τετράποδων φίλων σας, που τοποθετούνται σε οποιαδήποτε θέση επιβάτη και ασφαλίζονται προαιρετικά με σύστημα ISOFIX, αλλά και πτυσσόμενες μπαγκαζιέρες για το εσωτερικό.
Για τους λάτρες των σπορ τώρα, η Ford διαθέτει βάση καγιάκ, αλλά και βάσεις οροφής για τα ποδήλατά σας. Υπάρχουν επίσης και βάσεις ποδηλάτων για το πίσω μέρος, τις οποίες μπορείτε, όσο δεν τις χρησιμοποιείτε, να τις τοποθετήσετε στην ειδική θήκη μέχρι να έρθει η ώρα για το ταξίδι της επιστροφής. Για μικρότερη σωματική προσπάθεια στη φόρτωση των ποδηλάτων έχουμε ειδικές ράμπες φόρτωσης. Κλείνοντας την αναφορά μας στα αξεσουάρ αποθηκευτικού χώρου αναφέρουμε την κρεμάστρα ρούχων για τα προσκέφαλα στο εσωτερικό, αλλά και το Box-In-Box, το ισοθερμικό κιβώτιο για το Megabox του Puma, που μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητος χώρος αποθήκευσης.
 
Διασκέδαση και πολυμέσα και καθαριότητα
Χρήσιμη προσθήκη αποτελούν οι κάμερες ταμπλό για το εμπρός ή και το πίσω μέρος και σίγουρα το σύστημα πλοήγησης της Garmin, ώστε να βρίσκετε με ευκολία εκείνη την ερημική παραλία στο χωματόδρομο χωρίς πινακίδες, για την οποία σάς μίλησε κάποιος φίλος. Η βάση ασύρματης ή μη φόρτισης για το κινητό σας είναι ένα εξάρτημα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα Ford, ενώ η βάση ηχοσυστήματος Dension συνδέει το τηλέφωνό σας με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να έχετε πάντα τα μάτια σας στο δρόμο όταν οδηγείτε. Τέλος, για να διατηρήσετε καθαρό το εσωτερικό σας από το αλάτι της θάλασσας και την άμμο της παραλίας, μπορείτε να τοποθετήσετε καλύμματα για τα εμπρός και πίσω καθίσματα του Puma, τα οποία αφαιρούνται και πλένονται κατά βούληση. Για το Ranger προσφέρονται καλύμματα βαρέως τύπου.
Αντί επιλόγου να σημειώσουμε ότι, καλό είναι να μην αφήσετε το σέρβις του Ford σας για μετά τις διακοπές. Σε περίπτωση που θελήσετε να ακολουθήσετε τη συμβουλή μας, να ξέρετε, ότι αν το προγραμματίσετε διαδικτυακά θα έχετε έκπτωση 10 ευρώ με τον κωδικό: ford10.
 
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε