Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
ECOCAR & ECO//SUN: Νέες Οικολογικές  εγκαταστάσεις, Νέα εποχή!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

ECOCAR & ECO//SUN: Νέες Οικολογικές εγκαταστάσεις, Νέα εποχή!

2/7/2024

Η ECO//SUN και τα 100% ηλεκτρικά οχήματα ECOCAR γυρίζουν σελίδα και εισέρχονται σε μια νέα εποχή, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις τους στη Θεσσαλονίκη.

Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό τους και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, μεταφέρονται σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή για συνεχή ανάπτυξη. Πλέον βρίσκονται στην περιοχή του Αεροδρομίου «Μακεδονία», στη νέα διεύθυνση: 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, στην Θεσσαλονίκη. 

Στις νέες εγκαταστάσεις λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες της ECO//SUN: Τεχνικό & Εμπορικό τμήμα, Λογιστήριο και Logistics. Επίσης στεγάζονται σύγχρονο Συνεργείο επισκευής ηλεκτρικών οχημάτων ecocar, Τμήμα Ανταλλακτικών, Σταθμοί Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και Έκθεση - Showroom καινούργιων & μεταχειρισμένων οχημάτων ECOCAR, μεταξύ των οποίων το Νεο Yudo 3
 
Τα νέα μας γραφεία αποτελούν ένα σύγχρονο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προάγει τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τον διάλογο, απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξη των ανθρώπων μας. Την ίδια στιγμή, περιορίζουμε  δραστικά το οικολογικό μας αποτύπωμα, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και ενσαρκώνοντας το όραμά μας για συνεχή και αειφόρο ανάπτυξη. Σε μία δεκαετία όπου τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη αναμένεται να υλοποιήσουν τη μετάβασή τους σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, είναι καθήκον των επιχειρήσεων να συμβαδίσουν με αυτήν την εξέλιξη και η ECO//SUN για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί. 

Νέες εγκαταστάσεις, Νέα εποχή! 
 
https://ecocar.city 
 
https://ecosun.gr

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις