Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Για service αντιπροσωπείας, καλύτερη η Θεσσαλονίκη από την Αθήνα (65%-42%)

Για service αντιπροσωπείας, καλύτερη η Θεσσαλονίκη από την Αθήνα (65%-42%)

Διαβάστηκε από 33456 αναγνώστες - 15/6/2023

Μόλις επέστρεψε το συνεργείο μας από την Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώσαμε μία σειρά από test συνεργείων σε εξουσιοδοτημένες μονάδες της συμπρωτεύουσας. Η Θεσσαλονίκη αποδεικνύεται καλύτερη στην εύρεση των βλαβών, με μέσο όρο 65% σε σχέση με το 42% της Αθήνας.

Για service αντιπροσωπείας είναι καλύτερα να πας Θεσσαλονίκη; Η απάντηση είναι Ναι. Η Θεσσαλονίκη βάζει τα «γυαλιά» στην Αθήνα, βρίσκοντας κατά μέσο όρο 23% περισσότερες βλάβες από ότι τα «Αθηναϊκά» εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

* Στα test, ο μέσος όρος είναι από το σύνολο των συνεργείων και περιλαμβάνει όλες τις μάρκες. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτούν τα test που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και θα μάθετε αναλυτικά τι έκανε η κάθε μάρκα.

Τελικά οι αναφορές πως όσο απομακρύνεσαι από την Αθήνα, τόσο καλύτερη «δουλειά» γίνεται από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, έρχονται να επιβεβαιώσουν τα Test συνεργείων που πραγματοποιήσαμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο σύνολο τους ήταν καλύτερα, και βρήκαν περισσότερες βλάβες από ότι στην Αθήνα. Αν οι διαδικασίες είναι ίδιες, τι συμβαίνει εκτός Αττικής; Εφαρμόζονται καλύτερα οι προδιαγραφές των εταιρειών;
Στον ποιοτικό έλεγχο, τα συνεργεία βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το ίδιο και οι τιμές που πληρώσαμε για να πραγματοποιήσουμε Service.

Όλα τα test έχουν γίνει παρουσία των ιδιωτών – ιδιοκτητών, τόσο στην δημιουργία των βλαβών όσο και στην εύρεση τους, κατά την παραλαβή των αυτοκινήτων από την αντιπροσωπεία. Παρόντες είναι και οι ιδιώτες που συμμετέχουν στο test και στην βιντεοσκόπηση της διαδικασίας. Να αναφέρουμε, ξανά, πως οι ζημιές είναι ίδιες για όλες τις εταιρείες και βρίσκονται μέσα στους ελέγχους που υπόσχονται ότι κάνουν.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε