Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Γνήσια σημαίνει μόνο της μάνας

Γνήσια σημαίνει μόνο της μάνας

Δοκιμάζονται εξονυχιστικά και πληρούν αυστηρές προδιαγραφές
Ταιριάζουν γάντι και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Προσφέρουν βέλτιστη ασφάλεια και απόδοση στο αυτοκινήτου
Στην πράξη αποδεικνύονται πιο οικονομικά

Δοκιμάζονται εξονυχιστικά και πληρούν αυστηρές προδιαγραφές

Το αυτοκίνητό μας, όσο ετών και αν είναι θέλουμε να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως όταν ήταν καινούριο. Η μόνη λύση γι αυτό βέβαια είναι η τήρηση του χρονοδιαγράμματος συντήρησης και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν μόνο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, γιατί έχουν το know-how, τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και την κατάλληλη κατάρτιση από τη μαμά εταιρεία.

Ειδικά τα ανταλλακτικά αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου συνόλου και γι αυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητά τους. Πως εξασφαλίζεται στα γνήσια ανταλλακτικά; Με τα πολύ αυστηρά τεστ ποιότητας και λειτουργικότητάς, ώστε να εναρμονιστούν με τους αυστηρές προδιαγραφές που θέτουν οι κατασκευαστές.

Ταιριάζουν γάντι και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Αυτά τα «σκληρά» τεστ αποτελούν και το μέσο για να βγουν στην γραμμή παραγωγής. Γιατί σε αυτά θα τσεκαριστούν όλα τα επιμέρους μέρη, μέχρι και η παραμικρή βίδα, ώστε ο κατασκευαστής να είναι σίγουρος για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. ¶λλωστε έχει αποδειχθεί από τεστ ανεξάρτητων φορών πως τα γνήσια ανταλλακτικά μπορεί να έχουν ακόμα και διπλάσιο κύκλο ζωής από τα Aftermarket. Και λογικά αφού η οποιαδήποτε εταιρεία κατασκευής ανταλλακτικών δεν μπορεί να υλοποιεί για λόγους κόστους αντίστοιχα τεστ.  

Προσφέρουν βέλτιστη ασφάλεια και απόδοση στο αυτοκινήτου

Παράλληλα ιδιαίτερης σημασίας είναι ότι τα γνήσια ανταλλακτικά, εξελίσσονται μαζί με το ίδιο το αυτοκίνητο για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέρη. Έτσι είστε σίγουροι για την συμβατότητά τους και την άριστη εφαρμογή στο αυτοκίνητό σας.

Αυτό με τη σειρά του εξασφαλίζει ότι όλα τα μέρη θα λειτουργούν στο βέλτιστο βαθμό απόδοσης, όπως π.χ. το κομβικότατο για την ασφάλεια σύστημα φρένου, ή το σύστημα διεύθυνσης και εσείς θα διατηρείται τα στάνταρ απόδοσης και ασφάλειας όπως όταν το προαγοράσατε. 

Στην πράξη αποδεικνύονται πιο οικονομικά

Σίγουρα τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν ακριβότερο κόστος αγοράς, ωστόσο παρόλα αυτά αποτελούν την πιο Value for your money επιλογή. Αφενός μεν ο μεγαλύτερος κύκλος ζωής επιφέρει πιο αραιές αντικαταστάσεις και άμεσο όφελος, αφετέρου δε έχουν και έμμεσο κέρδος. Αρχικά και το πιο προφανές, διατηρούν στο ψηλότερο σημείο τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας και παράλληλα δεν αποτελούν αιτία για αυξημένς φθορές η ζημιές στα άμεσα μέρη με τα οποία συνεργάζονται. Τέλος μην ξεχνάμε ότι έχουν και εγγύηση καλής λειτουργίας αποδεικνύοντας ότι και οι ίδιοι οι κατασκευαστές είναι σίγουροι για το προϊόν τους

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις