Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Στάση όχι μόνο για ένα service

Διαβάστηκε από 39847 αναγνώστες - 25/6/2021

Υπηρεσίες καθαρισμού: Στάση όχι μόνο για ένα service

Kοινοποίησε το »

Σε συνδυασμό με τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, δίνεται πλέον και η δυνατότητα περιποίησης του αυτοκινήτου, ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση. Σε κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο υπάρχουν πακέτα εσωτερικού καθαρισμού και προϊόντα περιποίησης για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό του οχήματος. Ενδεικτικά, οι κάτοχοι Mercedes μπορούν να συμπεριλάβουν στις εργασίες συντήρησης και ένα πακέτο καθαρισμού της αρεσκείας τους.



Για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα απολύμανσης του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου, ώστε να εξαλειφθούν οι δυσάρεστες οσμές και η σκόνη, αλλά και ο βαθύς καθαρισμός του εσωτερικού με σύγχρονες συσκευές εκνέφωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, αφού σε συνδυασμό με τις καθιερωμένες εργασίες συντήρησης μπορούν να επαναφέρουν στο αυτοκίνητό τους αυτή τη μοναδική φρεσκάδα. Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mercedes-Benz διατίθεται και μία πλούσια γκάμα ποιοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων για την περιποίηση του εξωτερικού και του εσωτερικού του αυτοκινήτου.   


Γνήσια αξεσουάρ με ποιότητα... Mercedes

Πέρα από τα γνήσια ανταλλακτικά για τη διαδικασία συντήρησης, μία επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο σας φέρνει σε επαφή με πλούσια γκάμα επώνυμων αξεσουάρ της γερμανικής εταιρείας. Οι κάτοχοι Mercedes έχουν πρόσβαση σε μοναδικά είδη κάθε κατηγορίας. Μέσω του Mercedes-Benz Collection Mercedes-Benz Accessories, μπορούν να επιλέξουν από συστήματα μεταφοράς αποσκευών και παιδικά καθίσματα μέχρι γυαλιά ηλίου και μινιατούρες αυτοκινήτων.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »