autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Kumho ECSTA PS71: Ελαστικό υψηλών επιδόσεων

Διαβάστηκε από 66106 αναγνώστες - 14/2/2020

Η Kumho δημιούργησε ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων με ασυναγώνιστες αντιδράσεις τόσο σε βρεγμένο όσο και στεγνό οδόστρωμα. Το νέο ECSTA PS71 δανείζεται τεχνολογία από την F1 προσφέροντας δυνατά κρατήματα και μεγάλες αντοχές σε όλα τα τερέν παραμένοντας προσιτό για όλους.

  • Ειδική σχεδίαση που επιτρέπει άριστο κράτημα σε βρεγμένο αλλά και εξοικονόμηση καυσίμου
  • Μοριακή σύνθεση που δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή σε συνθήκες υψηλών ταχυτήτων
  • Κατάλληλο για αυτοκίνητα επιδόσεων που έχουν στο μενού τους και την άνεση
  • Συγκεντρώνει βαθμολογία 4.5 στα 5, από 2.500 κριτικές και τεστ ελαστικών

Πώς η Kumho δημιουργεί ελαστικά ανώτερης τεχνολογίας;

Η μεγαλύτερη απόδειξη της επαγγελματικής σου αρτιότητας, είναι να καταφέρνεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στον πιο δύσκολο ανταγωνισμό. Ακράδαντη απόδειξη λοιπόν πως η Kumho αποτελεί έναν παγκόσμιο πρωταγωνιστή των ελαστικών, καθώς μέσω των τμημάτων Έρευνας και Ανάπτυξης έχει καταφέρει να αναπτύξει τεχνολογικές καινοτομίες, αποτυπώνοντας τες έμπρακτα στα νέας γενιάς ελαστικά της. Από συμβατικά ελαστικά, μέχρι και υπερ-υψηλών επιδόσεων, είναι σε θέση να δημιουργήσει και να τεστάρει στις πιο ακραίες συνθήκες όλα τα ελαστικά της, φέρνοντας ακόμα και πρωτοποριακές τεχνολογίες της F1 σε κάθε σπίτι. Μεγαλύτερη απόδειξη της ξεχωριστής δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα της Kumho, αποτελούν τα πιστοποιημένα από τη NASA ελαστικά για το Boeing 747.



Έχοντας στο ενεργητικό της συνολικά 8 εργοστάσια παραγωγής ελαστικών και ακόμη 5 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, παράγει ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για 21 εταιρίες και φροντίζει συνεχώς να σπάει το τεχνολογικό φράγμα που εκείνη δημιουργεί.


Η πρόταση της Kumho για αυτοκίνητα επιδόσεων που είναι ταγμένα στον βωμό της άνεσης αλλά χρειάζονται την μέγιστη πρόσφυση σε βρεγμένα τερέν, ακούει στο όνομα ECSTA PS71. Ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων με αυξημένη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και με ένωση υψηλής διασποράς Micro Silca που του εξασφαλίζει οικονομία αλλά και διάρκεια ζωής.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις