Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ημερίδα για το CNG στην «Αυτοκίνηση 2017»

16/11/2017

Ημερίδα θα διεξαχθεί σήμερα στο χώρο της Έκθεσης «Αυτοκίνηση 2017» με κύριο θέμα την αεριοκίνηση και την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 ώρα 17:00 - 21.00 στα πλαίσια της έκθεσης Αυτοκίνηση Fisikon στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας πρώην Δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού.
 
Το κεντρικό θέμα είναι "η διάδοση των τεχνολογιών αυτών, το Φυσικό αέριο κίνησης καθώς και τις Επαγγελματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για τους μεταφορείς και τέλος την Ηλεκτροκίνηση που είναι προ των πυλών και που δεν πρέπει να μας βρει απροετοίμαστους".

Εκτός από την τεχνολογία ανάμειξης της βενζίνης με Φυσικό Αέριο, η τεχνολογία ανάμειξης Φυσικού αερίου με πετρέλαιο είναι γνωστή και σαν «Dieselblend». Προκαλεί δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως στους επαγγελματίες του κλάδου των ελαφρών και βαρέων Οχημάτων (για λόγους οικονομίας καυσίμων στις μετακινήσεις).

Μερικά από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντηθούν στην ημερίδα είναι τα ακόλουθα:
  • Είναι δυνατή η μετατροπή του κάθε βενζινοκίνητου/πετρελαιοκίνητου οχήματος σε όχημα διπλού καυσίμου;
  • Πως ένας κινητήρας συμπίεσης χωρίς σύστημα ανάφλεξης, όπως ο πετρελαιοκινητήρας μπορεί να λειτουργήσει και με Φυσικό αέριο;
  • Πόσα πρατήρια ανεφοδιασμού με Φυσικό Αέριο υπάρχουν και που;
  • Ποιο είναι το κόστος του φυσικού αερίου σήμερα;
  • Είναι πιο ακριβό ή πιο φτηνό από το πετρέλαιο και το Υγραέριο;
  • Γιατί πωλείται σε κιλά και όχι σε λίτρα όπως όλα τα άλλα καύσιμα;
  • Ποια είναι η τιμή κτήσης και εγκατάστασης ενός συστήματος αεριοκίνησης και ποιος ο χρόνος απόσβεσης σε σχέση με τον αριθμό των διανυθέντων χιλιομέτρων ετησίως για ένα φορτηγό;
  • Και με την Ηλεκτροκίνηση τι γίνεται;
Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν στην ημερίδα και στο τέλος θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους εισηγητές, με εισαγωγείς κιτ και επισκευαστές εγκαταστάτες και με τους συμμετέχοντες για ακόμη μεγαλύτερη διαδραστικότητα με το κοινό σχετικά με τις νέες τάσεις κίνησης των οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί στο τέλος της ημερίδας βεβαίωση παρακολούθησης.

Τέλος, την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε και μέσω live streaming στο κανάλι του Youtube.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις