Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με το TGI by SEAT καίτε έως και 50% λιγότερο καύσιμο

Διαβάστηκε από 69068 αναγνώστες - 4/9/2020

Η SEAT προσφέρει το φυσικό αέριο με νέες τεχνολογίες και μοντέλα, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Μείωσε στο μισό το κόστος της μετακίνησης σου, αποκτώντας τα Ibiza, Leon και Arona στις CNG εκδόσεις τους, σε μοναδικές νέες τιμές.

Η SEAT διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα μοντέλων CNG προσφέροντας λύσεις τόσο στην κατηγορία των μικρών, όσο των μικρομεσαίων αλλά και των SUV. Το φυσικό αέριο είναι η επόμενη ημέρα για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης για πολλούς σημαντικούς λόγους, και όχι άδικα, καθώς υπόσχεται έως και κατά 25% χαμηλότερες εκπομπές CO2 και κατά 95% λιγότερα οξείδια του αζώτου με σχεδόν καθόλου μικροσωματίδια. Κάνοντας τους υπολογισμούς, τα έξοδα για τα καύσιμα είναι χαμηλότερα μέχρι και 50% σε σχέση με ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο μοντέλο και 30% σε σχέση με ένα diesel.
 
Μπορείτε πατώντας εδώ να δείτε ένα πραγματικά ενδιαφέρον και επεξηγηματικό βίντεο που δείχνει με τον πιο απλό τρόπο πόσο κερδισμένοι βγαίνετε από την επιλογή ενός CNG μοντέλου της SEAT .


Με SEAT Ibiza - Leon - Arona  το φυσικό αέριο απευθύνεται σε όλους

Το SEAT Ibiza αποτελεί ένα από τα πιο πλήρη και value for money μικρά μοντέλα της αγοράς. Η τελευταία του γενιά αποθεώνει τους χώρους και την οδηγική εμπειρία, την ώρα που ενστερνίζεται όλες τις νέες τεχνολογίες. Αιχμηρό και μοντέρνο όσο ποτέ, διατηρεί την ευελιξία του, συμπεριφέρεται όμως σαν μικρομεσαίο και πλέον χαίρεται το δικό του φανατικό κοινό. Πλέον ο  1.0 TGI CNG 90 PS στην έκδοση Style, κοστίζει 16.150 ευρώ και με συνολική χωρητικότητα 13,8 κιλών, παρέχει 360 χλμ. κίνησης αποκλειστικά με φυσικό αέριο και άλλα 150 χλμ. από την 9 λίτρων δεξαμενή βενζίνης. Πατήστε εδώ και δείτε όλες τις πληροφορίες αλλά και τον εξοπλισμό που το συνοδεύει.



Ένα σκαλί πιο πάνω και αγγίζοντας την μικρομεσαία κατηγορία, συναντάμε το πιο ολοκληρωμένο και τεχνολογικά άρτιο SEAT Leon που φτιάχτηκε ποτέ. Μοντέρνο και πάντα σπορτίφ, παρέχει χώρους που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ενώ παράλληλα υιοθετεί τεχνολογίες που θα κάνουν την οδήγηση ξανά απόλαυση. Φυσικά αποκορύφωμα του η πολύ καλή ποιότητα κύλισης που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τους κορυφαίους της κατηγορίας. Πλέον ο 1.5 TGI 130 PS κοστίζει 19.505 ευρώ, με την συνολική χωρητικότητα των τριών δεξαμενών να είναι στα 17.3 κιλά, αποφέροντας στο μικρομεσαίο μοντέλο 440 χλμ. κίνησης αποκλειστικά με φυσικό αέριο. Εδώ θα βρείτε τον πλήρη κατάλογο με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.



Τέλος, το SEAT Arona σπάει το κατεστημένο και γίνεται το πρώτο crossover με την επιλογή καύσης CNG παγκοσμίως.  Το πιο value for money και εύχρηστο αστικό crossover της αγοράς που τα κάνει όλα. Χώρους για οικογένεια, τεχνολογίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και απόσταση από το έδαφος που εντείνει την crossover ταυτότητα του. Οι 3 δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 13,8 κιλών στην CNG έκδοση με τον 1.000άρη TGI 90 PS, του εξασφαλίζουν αυτονομία μέχρι και 360χλμ. με αποκλειστική χρήση CNG, ενώ η δεξαμενή 9 λτ. βενζίνης προσθέτει άλλα 150 χλμ. αυτονομίας. Δείτε την τιμή του αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά του κάνοντας κλικ εδώ.





 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις