Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης για Group Vag

4/9/2021

Το κατάλληλο μέρος για Group Vag. Το συνεργείο AUTO SERVICE -ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ με εξειδίκευση σε όλα τα μοντέλα VW, Audi , Seat , Skoda προσφέρει όλη τη γκάμα εργασιών που αφορούν στη συντήρηση του αγαπημένου σου αυτοκινήτου.

Η επιχείρησή AUTO SERVICE -ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης αυτοκινήτων και εξειδικεύεται σε όλα τα μοντέλα VW, Audi , Seat και Skoda, ενώ μπορεί να αναλάβει και αυτοκίνητα άλλως εταιρειών.

Kοινοποίησε το »

 
Σε ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστηµα στη Λ. Λαυρίου 31, το συνεργείο και ηλεκτρολογείο της AUTO SERVICE -ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που θα καλύψει κάθε σας απορία και ανάγκη. Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.


 
Το συνεργείο AUTO SERVICE -ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, ωστόσο αναλαμβάνει και βενζινοκινητήρες. Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για το πετρελαιοκίνητο-Diesel όχηµα σας, καθώς κερδίζετε χρόνο και χρήμα ενώ η άψογη εξυπηρέτηση εγγυάται μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης.
 
Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από καταρτισμένο προσωπικό που εκπαιδεύεται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων, υβριδικά και ηλεκτρικά, ενώ χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. 
 
Μοναδικός στόχος της AUTO SERVICE -ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ είναι ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφ. Λαυρίου 31, Γλυκά Νερά 153 54
Τηλέφωνο: 213-0273210     


 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις