Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service Fiat, Alfa Romeo Lancia Ηλιούπολη

2/2/2021

Με τη βασική της φιλοσοφία να συνοψίζεται γύρω από το τρίπτυχο συνέπεια - ποιότητα - ασυναγώνιστες τιμές, η Autoavantage αποτελεί την καταλληλότερη λύση για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

Η εταιρεία Autoavantage  κατέχει περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στον κλάδο των αυτοκινήτων και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων της αγοράς. Πάντα δίπλα στους πελάτες της σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν έχει αναπτύξει γύρω από το αυτοκίνητο.

Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι υπερ-σύγχρονες εγκαταστάσεις της Autoavantage , είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Η φιλοσοφία της εταιρείας, είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. 

Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανήματα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά πολύ μεράκι για δουλειά είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο συνεργείο να ξεχωρίζει. Παράλληλα, στο χώρο στεγάζεται πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο που αναλαμβάνει να φέρει το αυτοκίνητο σας σε κατάσταση καινούργιου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Autoavantage είναι: 
  • Service - Φανοποιεία - Βαφές
  • Service air condition
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Έκδοση κάρτας ελέγχου καυσαερίων
  • Διαγνωστικός έλεγχος
  • Προσφορά service Air Condition από 29 ευρώ
Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Autoavantage Γιασαγιάς Κώστας
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76 Ηλιούπολη ΤΚ 16344
Τηλ.: 210 9710506
Κιν.: 6906929904
Email: [email protected]
Website: http://www.autoavantage.gr
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις