Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ο Breen στο WRC με Ford Puma Hybrid Rally1
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Breen στο WRC με Ford Puma Hybrid Rally1

7/10/2021

Το δίδυμο Craig Breen και Paul Nagle μαζί με το νέο, υβριδικό Ford Puma Rally1 θα βάλουν τα δυνατά τους για το πρωτάθλημα του WRC τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Craig Breen και Paul Nagle θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας M-Sport Ford World Rally στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2022 και 2023 όπως ανακοίνωσε και η Η M-Sport Ford. Οι πρόσφατες και άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις του πληρώματος από την Ιρλανδία θα ανταμειφθούν με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, οδηγόντας το ολοκαίνουριο M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Κοινοποίησέ το »


Σημαντικές αλλαγές στο WRC για το 2022, με το πλαίσιο από χωροδικτύωμα να συνδυάζεται τόσο με υβριδικές μονάδες κίνησης οι οποίες μέσω ηλεκτροκινητήρα θα παρέχουν επιπλέον ισχύ περίπου 136 ίππων στις ειδικές διαδρομές, όσο και με τη χρήση 100% βιώσιμου καυσίμου. Με αυτό τον τρόπο το WRC στρέφεται σε μια πιο υπεύθυνη κατεύθυνση περιβαλλοντικά , διατηρώντας όμως παράλληλα το βασικό DNA του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η τρίτη θέση στη γενική κατάταξη των Breen και Nagle στο Ράλι Φινλανδίας , που ολοκληρώθηκε το περασμένο μόλις Σαββατοκύριακο, ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και για μια ακόμα φορά τις υψηλές δυνατότητες του διδύμου. Στις τελευταίες επτά συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, ο Craig Breen σημείωσε τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο των νικητών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών, παρά το γεγονός ότι έλαβε μέρος στους μισούς αγώνες της σεζόν του 2021.

Άμεσα ξεκινάει η καριέρα του Craig Breen ως επίσημος οδηγός του M-Sport Ford Puma Rally1, αφού μέσα στο μήνα που διανύουμε ο Ιρλανδός θα φιλοξενηθεί πίσω από το τιμόνι του νέου «όπλου» της Ford στην Ισπανία, προκειμένου να δοκιμάσει το υβριδικό M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 μόλις 100 ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2022 με το Ράλι Μόντε Κάρλο. Ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα πληρώματα στην ομάδα της M-Sport θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις