Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

3 φτηνά μοντέλα με υπερβολικά πλούσιο εξοπλισμό!

Διαβάστηκε από 7794 αναγνώστες - 16/2/2018

3 φτηνά μοντέλα με υπερβολικά πλούσιο εξοπλισμό! Αυτόματο φρενάρισμα, θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματα φώτα και απεριόριστο στυλ. Τα τρία μοντέλα που σας προτείνουμε κοστίζουν λιγότερο από 15.000 ευρώ και έχουν εξοπλισμό που μέχρι πρότινος φάνταζε άπιαστο όνειρο.

Το στυλάτο 500ράκι στην έκδοση Mirror, το Suzuki Ignis που είναι το φθηνότερο τετρακίνητο της αγοράς και το νέο Hyundai i30 με δώρο τον κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας, είναι οι προτάσεις μας.
Εκτός από τις πιο «φρέσκες» προσφορές που τσεκάρουμε για εσάς και προτείνουμε τις πλέον συμφέρουσες, σε αυτή εδώ την έρευνα εντοπίζουμε και εκδόσεις μοντέλων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, «κρύβονται» κάποιες φορές αρκετά σπουδαίες εκπλήξεις, με εκδόσεις αυτοκινήτων που έχουν μικρή διαφορά στην τιμή αλλά μεγάλη διαφορά στον εξοπλισμό. Αυτές «κυνηγάμε» και σας τις φέρνουμε μεταξύ άλλων προτάσεων, «στο πιάτο».


Hyundai i30 από 14.990 ευρώ
Το νέο μικρομεσαίο της Hyundai άρχισε την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας. Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, το i30 εμφανίζεται με εξαιρετικά καλό πακέτο εξοπλισμού ασφαλείας. Το πακέτο S10 με τα ηλεκτρονικά συστήματα που κάνουν το i30 «αστακό», περιλαμβάνει 10 στοιχεία που αφορούν στην ασφάλεια των διαδρομών. Ανάμεσά τους βρίσκονται τα συστήματα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας και προειδοποίησης του οδηγού για την ακούσια αναχώρηση από αυτή, το σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης αλλά και της απόσπασης του οδηγού. Επιπλέον περιλαμβάνονται τα δύο επίπεδα λειτουργίας του αυτόματου φρεναρίσματος, στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες, η αυτόματη απενεργοποίηση της μεγάλης σκάλας των προβολέων, η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα, ο περιοριστής ταχύτητας και τα στατικά φώτα στροφής (με έξτρα λάμπες που ανάβουν φωτίζοντας την κατεύθυνση προς την οποία στρίβει το αυτοκίνητο). Το πακέτο αυτό (S10) κοστολογείται 1.600 ευρώ και προσφέρεται δωρεάν από την ελληνική αντιπροσωπεία.  


Suzuki Ignis 4x4 από 14.180 ευρώ
Είναι το πιο μικρό crossover στην αγορά και παράλληλα είναι και το φθηνότερο. Οι μικρές του διαστάσεις το κάνουν πολύ ευέλικτο και ο κινητήρας με τους 90 ίππους, πολύ ικανό. Έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και με τα μόλις 870 κιλά του, αποδεικνύεται πιο ικανό από όσο δείχνει σε δύσβατα σημεία μακριά από την άσφαλτο. Στον εξοπλισμό της βασικής τετρακίνητης έκδοσης περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών αλλά και… θερμαινόμενα καθίσματα.



Fiat 500 Mirror από 13.150 ευρώ
Η νέα έκδοση Mirror του μικρού και χαριτωμένου Fiat 500 χαρακτηρίζεται από το ξεχωριστό μεταλλικό χρώμα Blue Italia και τη σήμανση με το λογότυπο, καθώς και από τον έξτρα εξοπλισμό με τον οποίο η Fiat γιορτάζει τα 60 χρόνια του μοντέλου. Συγκεκριμένα, η έκδοση Mirror είναι κατά 1.000 ευρώ φθηνότερη από την αντίστοιχα εξοπλισμένη Lounge και έχει τιμή εκκίνησης τα 13.900 ευρώ, στο μοντέλο με τον 1.200άρη κινητήρα των 69 ίππων. Στον εξοπλισμό της έκδοσης Mirror, βρίσκουμε το U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και την υποδοχή για USB. Επίσης, οι καθρέπτες είναι χρωμιωμένοι και το πακέτο συμπληρώνεται από τα Live Services, τους προβολείς ομίχλης και τις 15άρες ζάντες αλουμινίου. Στο πλαίσιο των προσφορών της περιόδου για τα 60 χρόνια του μοντέλου από τη Fiat, πολύ ενδιαφέρον έχουν και κάποια ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα από όλη την «οικογένεια 500», όπως είναι το Fiat 500 1,3 d στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Lounge, από 14.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις