Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 μικρά πόλης με μεγάλο χώρο για τα πόδια των πίσω

5 μικρά πόλης με μεγάλο χώρο για τα πόδια των πίσω

5 μικρά με μεγάλο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών

Διαβάστηκε από 39333 αναγνώστες - 18/10/2023

Συγκρίνουμε τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα και σας παρουσιάζουμε 5 ευρύχωρα μικρά, με κριτήριο το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Αυτά είναι τα Dacia Sandero Streetway, Hyundai i20, Opel Corsa, Seat Ibiza και Toyota Yaris.

5 μικρά μοντέλα πόλης με καλό χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών

Είναι γεγονός πως οι εξωτερικές διαστάσεις των αυτοκινήτων ολοένα και μεγαλώνουν, κάτι που σημαίνει πως τα μικρομεσαία μπορούν να παίξουν το ρόλο ενός οικογενειακού, και αντίστοιχα τα μικρά έχουν χώρους παλαιότερων μικρομεσαίων. Πόσο ευρύχωρα είναι στην πραγματικότητα τα μικρά όμως; Ποια αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει ένα αυτοκίνητο πόλης με καλούς χώρους;

Για να το ανακαλύψουμε, συγκρίναμε τις εσωτερικές διαστάσεις των μοντέλων που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα, εστιάσαμε στο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών (μιας και διευκολύνουν τόσο την φιλοξενία ψηλών ενηλίκων όσο και την τοποθέτηση παιδικού καθίσματος) και σας παρουσιάζουμε 5 αξιόλογα μοντέλα που έχουν «αέρα» πάνω από 10 εκατοστά, λαμβάνοντας υπόψη πως κάθεται ενήλικας μέσου ύψους 1,75 μέτρων.

Τα 5 μοντέλα είναι το Dacia Sandero Streetway, το Hyundai i20, το Opel Corsa, το Seat Ibiza και το Toyota Yaris. Ας τα δούμε στον τελικό πίνακα, με κατάταξη με βάση το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών!

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε