Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Tucson VS Nissan Qashqai
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Tucson VS Nissan Qashqai

Διαβάστηκε από 20563 αναγνώστες - 13/7/2022

Βάζουμε το Hyundai Tucson σε άμεση σύγκριση με το Nissan Qashqai. Με διαφορά τιμής 3.000 ευρώ, μεγάλη ευρυχωρία και άκρως ξεχωριστή εμφάνιση, ποιο από τα δύο SUV είναι προτιμότερο για αγορά;

Το Hyundai Tucson αντιμέτωπο με το Nissan Qashqai

Το Hyundai Tucson και το Nissan Qashqai είναι δύο μοντέλα με «βαρύ» όνομα, αφού έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και είναι αρκετά δημοφιλή στη χώρα μας και όχι μόνο. Το κορεάτικο SUV ανακηρύχτηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022», ενώ το ιαπωνικό θεωρείται ο ιδρυτής της κατηγορίας του. Με τιμή 27.590 ευρώ για το Hyundai Tucson και 30.690 ευρώ για το Nissan Qashqai, ποιο κερδίζει σε αυτό το ντέρμπυ «αιωνίων»;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Hyundai Tucson: Τιμή 27.590 ευρώ. Nissan Qashqai: Τιμή 30.690 ευρώ

Το Hyundai Tucson είναι διαθέσιμο από τα 27.590 ευρώ, στο πακέτο εξοπλισμού Exclusive. Ο κινητήρας είναι ήπια υβριδικός με σύστημα 48V, έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και αποδίδει 150 άλογα, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων με ηλεκτρονικό συμπλέκτη. Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης διαθέτει σύστημα διατήρησης λωρίδας με οδήγηση στο μέσον αυτής και προειδοποίηση εκτροπής, προειδοποίηση αναχώρησης προπορευόμενου οχήματος, αυτόματο φρενάρισμα σε χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, αναγνώριση ορίων ταχύτητας, cruise control, LED φανάρια με στατικά φώτα στροφής και αυτόματη μεγάλη σκάλα, αισθητήρες φωτός και βροχής, οθόνη infotainment 8 ιντσών με σύνδεση Android Auto, Apple CarPlay και εικόνα από camera οπισθοπορείας, 6 ηχεία, υποβοήθηση παρκαρίσματος, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, επιλογή προφίλ οδήγησης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες.
 

Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή
Hyundai Tucson 150 PS Exclusive 27.590 ευρώ
Nissan Qashqai 140 PS Elite 30.690 ευρώ
Το Nissan Qashqai κοστίζει 30.690 ευρώ για την βασική έκδοση Elite. Το κινητήριο σύνολο είναι υβριδικό, με το θερμικό μοτέρ να είναι 1.332 κυβικών, και η συνολική ισχύς είναι 140 άλογα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο, 6 σχέσεων, ενώ το διαφορικό είναι περιορισμένης ολίσθησης.
Στο βασικό εξοπλισμό του Nissan Qashqai Elite βρίσκουμε σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας με ειδοποίηση ακούσιας αλλαγής, αυτόματη μεγάλη σκάλα, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, προειδοποίηση κάθετης κίνησης αντικειμένου ή οχήματος κατά την οπισθοπορεία, αυτόματο φρενάρισμα με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, έλεγχο τυφλού σημείου με λειτουργία παρέμβασης, υποβοήθηση τυφλού σημείου διασταύρωσης, προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης, «έξυπνο» cruise control, αισθητήρες φωτός, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, επιλογή οδηγικών προφίλ, έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων και air condition.
Αν θέλετε έγχρωμη οθόνη για το σύστημα infotainment θα τη βρείτε στην επόμενη εξοπλιστικά έκδοση, την Premium, που κοστίζει 32.990 ευρώ και περιλαμβάνει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, οθόνη 8 ιντσών με εικόνα από camera οπισθοπορείας, αναδιπλούμενους καθρέπτες και αισθητήρες βροχής.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε