Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Παίζουν μπάλα σε όλα τα terrain. Σκληροτράχηλα δικίνητα.

29/3/2019

Eclipse Cross και SX4 S-Cross είναι θα λέγαμε από τα ικανότερα crossover σε όλα τα πιθανά terrain. Αν και δικίνητα, φέρνουν μαζί πολλές αρετές από την εμπειρία των Mitsubishi και Suzuki στον χώρο των 4κίνητων. Που κερδίζει όμως το καθένα;

Τα 4κίνητα είναι πιο βαριά και πιο κοστοβόρα. Στην εποχή που διανύουμε όλοι κοιτάνε την πιο value for money επιλογή που θα τα κάνει όλα καλά, και όχι ένα κομμάτι τέλεια. Οι Suzuki και Mitsubishi είναι δύο εταιρίες με μεγάλη ιστορία στα τετρακίνητα αυτοκίνητα, μα δεν μένουν πίσω. Μας φέρνουν δύο μοντέλα που παρά την δικίνητη φύση τους έχουν περισσότερα ταλέντα από όσο νομίζετε. Δείτε την σύγκριση ανά τομέα.

Εμφάνιση-σχεδίαση: Πιο εξτρίμ αλλά και εντυπωσιακό το Eclipse Cross

Το εντυπωσιακό crossover καταφέρνει να κλέβει τα εντυπώσεις χάρη στις δυναμικές του γραμμές με τις έντονες ακμές και γωνίες, τα νεύρα που διατρέχουν τις πόρτες και τα φτερά και φυσικά το ιδιαίτερο πίσω μέρος. Βλέποντας την οπίσθια πλευρά του νέου μοντέλου, κάποιοι θα ενθουσιαστούν ενώ σε άλλους θα φανεί «φορτωμένο» και όχι τόσο αρμονικό με το υπόλοιπο αμάξωμα. To Eclipse στο μπροστινό μέρος θυμίζει έντονα τα υπόλοιπα off road αδέρφια του αλλά σε αυτό μοντέλο έχει η βάλει η Mitsubishi περισσότερες δόσεις πολυτέλειας.

Το SX4 S-Cross αποτελεί την ήρεμη δύναμη των μικρομεσαίων crossover. Παρατηρώντας το από έξω και σχολιάζοντας την σχεδίαση, δεν μπορείς να βρεις κάτι που να μην του ταιριάζει. Ο προφυλακτήρας με τις έντονες ακμές, η αρκετά μεγάλη χαρακτηριστική γρίλια και η χρήση προβολών ομίχλης τύπου Projector το καθιστούν ξεχωριστό σε μία  «ζόρικη» κατηγορία. Από πίσω, τα Led φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με τους χαμηλά τοποθετημένους ανακλαστήρες δημιουργούν ένα σύνολο όμορφο χωρίς ακρότητες και υπερβολές.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις