Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χώροι: Ένα κερδισμένο στοίχημα από το κορυφαίο Yaris

Διαβάστηκε από 72087 αναγνώστες - 7/9/2020

Yaris: Από τα μεγαλύτερα μικρά! Το εντυπωσιακό πλάτος κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις καθώς εξασφαλίζει άνετα ταξίδια για 4 ενήλικες, και με μικρές παραχωρήσεις για 5. Το επίπεδο πάτωμα, οι πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα και ο ικανοποιητικός χώρος αποσκευών των 286 λτ. απογειώνουν την πρακτικότητα του Yaris. Ένα μοντέλο που εξωτερικά δεν σε προιδεάζει για τα επίπεδα της ευρυχωρίας. 


Polo: Στον τομέα των χώρων, μπαίνει στην τριάδα των πιο ευρύχωρων, προσφέροντας εντυπωσιακό «αέρα» για γόνατα αλλά και ικανοποιητικό για τα κεφάλια των επιβατών. Ο χώρος αποσκευών είναι στα στα πολύ καλά 355λτ. με άνετο σχήμα και βάθος, επιτρέποντας περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο της κατηγορίας την φόρτωση μεγάλων αντικειμένων.


Peugeot 208: Οδηγός και συνοδηγός στο νέο Peugeot 208 άνετα μπορούν να ξεχαστούν και να θεωρήσουν πως βρίσκονται στις θέσεις ενός μικρομεσαίου μοντέλου, η  μερικώς όμως σπορτίφ λογική που έχει ακολουθηθεί στα πίσω καθίσματα,  δεν προσφέρει ανάλογα επίπεδα ευρυχωρίας στους πίσω επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών στα 311 λτ. είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας και θα κάνει τη δουλειά του απροβλημάτιστα.