Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
2 φωτογραφίες »

Πόσο οικονομικό είναι ένα Μεταχειρισμένο Υβριδικό?

Διαβάστηκε από 6826 αναγνώστες - 3/4/2020

Όταν ακούμε υβριδικό αμέσως μας έρχεται στο μυαλό προηγμένη τεχνολογία και χαμηλή κατανάλωση. Είναι όμως εξίσου οικονομικό ένα Hybrid μετά από αρκετά χρόνια χρήσης? Εμείς δοκιμάζουμε το Niro, το C-HR και το Prius και αξιολογούμε ποιο τα πάει καλύτερα και πόσο οικονομικά είναι στην καθημερινότητα...

Η αρχή έγινε 20 χρόνια πριν με το Prius πρώτης γενιάς. Από τότε έχουν εξελιχθεί αρκετά και η υβριδική τεχνολογία έχει εφαρμοστεί σε διαφορετικούς τύπους αμαξώματος. Το Prius όμως έχει μείνει πιστό σε μια liftback σχεδίαση που στην 4η γενιά είναι πιο δυναμική από ποτέ. Επίσης η αεροδυναμική είναι καλύτερη από ποτέ.Λόγω της κλίσης της 5ης πόρτας η ορατότητα προς τα πίσω είναι κακή και στο παρκάρισμα βοηθάει αρκετά η κάμερα οπισθοπορείας.
Χώρος όμως για τους επιβάτες υπάρχει αρκετός τόσο εμπρός όσο και πίσω. Θα μπόρεσε ακόμα να γίνει και ταξί μιας και ο χώρος αποσκευών των 501 λτ είναι αρκούντος μεγάλος. Στο κοκπίτ που πλέον χρησιμοποιείται περισσότερο μαλακό πλαστικό ο οδηγός θα χρειαστεί χρόνο για να εξοικειωθεί με τις οθόνες. Χώρους για μικροπράγματα θα βρει αρκετούς στο εσωτερικό και εύκολα αξιοποιήσιμους.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει