autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Ford Lease η πιο συμφέρουσα εταιρεία για leasing Ford

Ford Lease η πιο συμφέρουσα εταιρεία για leasing Ford

Διαβάστηκε από 9935 αναγνώστες - 27/9/2024

Δίνει μόνο μοντέλα FORD – Mustang, επειδή είναι η Ford έχει καλύτερες τιμές από τις υπόλοιπες εταιρείες leasing.
Puma στη χαμηλότερη τιμή και μόνο στο 70% της αξίας (η χαμηλότερη οποιουδήποτε μικρού SUV).
Παίρνεις Mustang Mach-E με μόλις το 64% της αξίας αγοράς της.
Μπορείς και σαν ιδιώτης να κάνεις leasing ένα Ford επιβατικό.

ΝΕΟ: Τιμές Leasing για όλα τα μοντέλα >>
Δείτε ποια μοντέλα & ποιες εταιρείες ΔΕΝ συμφέρουν

Δίνει μόνο μοντέλα FORD – Mustang, επειδή είναι η Ford έχει χαμηλότερες τιμές από τις υπόλοιπες εταιρείες leasing

Η Ford Lease είναι παρακλάδι της Ford που διαθέτει τα μοντέλα της εταιρείας μέσω leasing. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν επιλεγμένα μοντέλα της Ford για 4ετή μίσθωση. Τα διαθέσιμα επιβατικά μοντέλα είναι το Ford Puma, το Ford Kuga, η Ford Mustang Mach-E, αλλά και το καινούργιο ηλεκτρικό Ford Explorer. Και επειδή δεν παρεμβαίνουν ως «μεσάζοντες» οι υπόλοιπες εταιρείες leasing, η Ford μπορεί και διαθέτει τα μοντέλα της σε χαμηλότερες συγκριτικά τιμές.
 

Puma στη χαμηλότερη τιμή και μόνο στο 70% της αξίας (η χαμηλότερη οποιουδήποτε μικρού SUV)

Ας πάρουμε για παράδειγμα το πρόσφατα ανανεωμένο, ήπια υβριδικό Ford Puma με τα 125 άλογα. Η λιανική τιμή του είναι 26.655 ευρώ. Στη Ford Lease μπορείς να το μισθώσεις για 4 χρόνια πληρώνοντας 18.787 ευρώ, αρκετά λιγότερα δηλαδή από την αξία αγοράς του. Η αναλογία μεταξύ κόστους leasing - αξίας αγοράς είναι 70%, χαμηλότερα από κάθε άλλη προσφορά για τη συγκεκριμένη έκδοση του Ford Puma σε κάθε εταιρεία leasing, αλλά και χαμηλότερα από κάθε άλλη προσφορά οποιουδήποτε μοντέλου στην κατηγορία των μικρών SUV, εξαιρουμένων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ο παρακάτω πίνακας αφορά σε προσφορές που βρήκαμε για το ανανεωμένο, ήπια υβριδικό Ford Puma με τα 125 άλογα, που λανσαρίστηκε μόλις πρόσφατα (μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από τη δοκιμή του εδώ). Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 

Μάρκα/ Μοντέλο Εταιρεία leasing Λιανική Τιμή Κόστος leasing % επί της λιανικής
Ford Puma 125 PS (TITANIUM) Ford Lease 26.655 18.787 70%
Ford Puma 125 PS 7DCT (TITANIUM) Ayvens 28.546 20.596 72%
Ford Puma 125 PS 7DCT (TITANIUM) Executive Lease 28.546 22.298 78%
Ford Puma 125 PS 7DCT (TITANIUM) Easy Rental 28.546 23.920 83%
Ford Puma 125 PS (ST-LINE) Avis 27.709 23.933 86%

Παίρνεις Mustang Mach-E με μόλις το 64% της αξίας αγοράς της

Μπορεί για τους περισσότερους η Ford Mustang Mach-E να είναι απρόσιτη για αγορά, ωστόσο μπορείς να την μισθώσεις για 4 χρόνια στη Ford Lease πληρώνοντας μόλις το 64% της αξίας αγορά της. Πιο συγκεκριμένα, η πισωκίνητη Ford Mustang 294 PS με τη μπαταρία χωρητικότητας 98,7 KWh στοιχίζει 39.495 ευρώ στην 4ετία, ενώ στη λιανική κοστίζει 60.996 ευρώ (εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από τη δοκιμή της συγκεκριμένης έκδοσης). Η ίδια έκδοση είναι διαθέσιμη και στην Ayvens, όπου η Mustang Mach-E κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ περισσότερο στην 4ετία. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε και τις δύο προσφορές.
 

Μάρκα/ Μοντέλο Εταιρεία leasing Λιανική τιμή Κόστος leasing % επί της λιανικής
Ford Mustang Mach-E Ford Lease 60.996 39.495 64%
Ford Mustang Mach-E Ayvens 60.996 44.742 73%

Μπορείς και σαν ιδιώτης να κάνεις leasing ένα Ford επιβατικό

Τα τελευταία χρόνια, το leasing έχει - ξεκάθαρα - κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της «πίτας», φτάνοντας να αποτελεί περίπου το 65% των καινούργιων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στον δρόμο. Το πρόβλημα ρευστότητας κάνει για πολλούς την αγορά αυτοκινήτου εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Στο leasing όμως, όλα τα έξοδα εκτός από τα καύσιμα είναι ενσωματωμένα στη μηνιαία μίσθωση, όπως service, ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας και ελαστικά, ενώ μισθωτής δίνει μία προσαυξημένη πρώτη δόση ως προκαταβολή. Έτσι απαλλάσσεται από απρόβλεπτα έξοδα, όπως ξαφνικές βλάβες, και έχει ως μοναδικό επιπλέον έξοδο τα καύσιμα που καταναλώνει. Εννοείται λοιπόν ότι όλα τα παραπάνω μοντέλα είναι μία συμφέρουσα επιλογή για leasing 4ετίας όχι μόνο από εταιρείες, αλλά και από ιδιώτες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε