Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Leasing εταιρικό Ford Kuga Ευρώπη

Leasing εταιρικό Ford Kuga Ευρώπη

Γιατί το Ford Kuga Plug in είναι το Νο1 εταιρικό σε όλη την Ευρώπη;

Διαβάστηκε από 7831 αναγνώστες - 25/4/2024

Έχει τρομερά ανταγωνιστική μίσθωση σε όλη την Ευρώπη
Έχει πολύ καλή ηλεκτρική αυτονομία
Είναι πολύ πλούσια εξοπλισμένο!
Μίσθωμα 432 ευρώ (με Φ.Π.Α.) από την Ford Lease

Πήρε την περσινή πρωτιά και το ίδιο στοχεύει και με το ανανεωμένο μοντέλο

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Ford Kuga PHEV ήταν το πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό αυτοκίνητο στα εταιρικά με μίσθωση, σε όλη την Ευρώπη. Η εντυπωσιακή αυτή επίδοση πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, τείνει να γίνει «παράδοση», με το κοινό να δείχνει ξεκάθαρα πια την προτίμηση της στο οικογενειακό SUV της Ford. Ένα στατιστικό που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας του συγκεκριμένου μοντέλου, είναι πως το 2023, οι Ευρωπαίοι αγόρασαν 25% περισσότερα Kuga Plug-in Hybrid σε σχέση με το 2ο στις εταιρικές πωλήσεις PHEV. 

Έχει τρομερά ανταγωνιστική μίσθωση σε όλη την Ευρώπη

Ο λόγος που έχει πετύχει στην Ευρώπη το Kuga είναι πως πρόκειται για ένα ποιοτικό αυτοκίνητο, το οποίο μοιάζει ιδανικό για στελέχη. Τα στελέχη λοιπόν, τι χρειάζονται; Ένα αυτοκίνητο με Prestige που να είναι ποιοτικό, γιατί το χρησιμοποιούν για βασικό τους αυτοκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται (χώρους, αξιοπιστία, ποιοτικό εσωτερικό, επιδόσεις οικονομία). Οι εταιρείες από την άλλη τι χρειάζονται; Να παρέχουν στα στελέχη τους ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν θα τους κοστίσει πολύ ακριβά, αλλά θα κάνει το στέλεχος τους να νιώσει ικανοποίηση. Το Kuga λοιπόν, κατάφερε να παντρέψει πολύ καλά και τις δύο αυτές απαιτήσεις. Έφερε ένα πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο σε μια πολύ ανταγωνιστική τιμή μίσθωσης. Η γενικότερη στρατηγική της Ford στα εταιρικά αυτοκίνητα με μίσθωση, είναι πανευρωπαική, επομένως αρκεί να δούμε τι έχει κάνει στην Ελλάδα για να βγάλουμε συμπεράσματα.
 
Το Ford Kuga Plug in διατίθεται στην Ελλάδα με τα εξής χαρακτηριστικά από την Ford Lease: προκαταβολή 11.160€, μηνιαίο μίσθωμα 432€, που είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές μισθώσεις της αγοράς. 
Ford Kuga PHEV 243 PS ST-Line X Ford Lease
Λιανική τιμή 51.441
Προκαταβολή μισθώματος 11.160
Μίσθωμα (48 μήνες) 432
Συνολικό κόστος 31.464
Τι πληρώνω σε σχέση με ΛΤΠΦ 61.16%

*Οι τιμές μίσθωσης αφορούν μίσθωση μέσω της Ford Lease.
** Οι τιμές είναι με Φ.Π.Α. αφού δεν εκπίπτει στις εταιρίες.

Έχει πολύ καλή ηλεκτρική αυτοπνομία

Πριν μικρό χρονικό διάστημα, έγινε και η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου μοντέλου Ford Kuga, το οποίο είναι αυτό που θα προσπαθήσει να κατακτήσει για 4η χρονιά την κορυφή της κατηγορίας εταιρικών αυτοκινήτων Plug in Hybrid. Το ανανεωμένο Ford Kuga Plug in, επιταχύνει ταχύτερα και έχει ακόμα μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία. Η μπαταρία υψηλής τάσης προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 69 χιλιόμετρα με ενεργοποιημένο το πρόγραμμα EV Now, ενώ πλέον μπορεί τώρα να ρυμουλκήσει έως και 2.100 κιλά. 

Είναι πολύ πλούσιο εξοπλισμό

Ένα ακόμα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Kuga PHEV ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο στην κατηγορία των εταιρικών αυτοκινήτων, είναι ο πληρέστατος εξοπλισμός του. Συγκεκριμένα, είναι εφοδιασμένο με τεχνολογίες που μπορούν να επιβραδύνουν αυτόματα το αυτοκίνητο στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους και σε εξόδους αυτοκινητοδρόμων με ενεργοποιημένο το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Εξοπλίζεται με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών που εμφανίζει μια πανοραμική άποψη του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη των 13,2 ιντσών κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης, γεγονός που βοηθά πολύ ακόμα και τους πιο αρχάριους οδηγούς. Η ανανεωμένη έκδοση του Kuga Plug in, είναι ακόμα καλύτερα συνδεδεμένη, αφού το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4, ενσωματώνει smartphone με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto και προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, ενώ διαθέτει ακόμη και Alexa Built-in στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε