Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μια νέα έκδοση του Skoda Karoq κατασκεύασε η αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία ωστόσο διαφέρει από τις υπόλοιπες καθώς είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι.

Έκδοση του Karoq για παιδιά (+vid)

11/1/2018

Μια νέα έκδοση του Skoda Karoq κατασκεύασε η αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία ωστόσο διαφέρει από τις υπόλοιπες καθώς είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι.

Δεν έχετε διαβάσει λάθος, ούτε εμείς έχουμε μπερδευτεί, η Skoda ύστερα από απαίτηση των μικρών της φίλων δημιούργησε μια νέα παραλλαγή του SUV Karoq, η οποία αποτελείται από χαρτόνι και όπως υποστηρίζει η μάρκα, ήρθε για να αποτελέσει ένα τέλειο χώρο παιχνιδιού για όσους δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποιο κανονικό αυτοκίνητο.
 
Η φίρμα ενημερώνει πως για να προβεί σε αυτή τη κατασκευή πήρε την άποψη παιδιών για το τι θα ήθελαν να κάνουν στο αυτοκίνητο με το 42.5% να απαντούν τη δυνατότητα να παίζουν μουσική της επιλογής τους, ένα tablet για να παίζουν απάντησε το 67,6%, αλλά και ένα προτζέκτορα για την προβολή ταινιών θέλησε το 35.4%.
 
Η Skoda πήρε κατά νου αυτές τις απόψεις και εξόπλισε το χάρτινο Karoq με Wi-Fi, μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών, ένα tablet που ελέγχει ένα σύνολο ασύρματων ηχείων Canton, αλλά και μια μπάλα-ντίσκο. Επιπλέον έχει τοποθετηθεί μια τσουλήθρα η οποία καταλήγει σε μια λίμνη από μπάλα παιδότοπου.

Μέσω αυτή της κατασκευής η μάρκα θέλησε να γιορτάσει το λανσάρισμα του Karoq στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ σε ότι αφορά τον χρόνο κατασκευής της έκδοσης από χαρτόνι χρειάστηκαν περισσότερες από 600 ώρες δουλείας, με το αποτέλεσμα ωστόσο να είναι εντυπωσιακό, όπως επιβεβαιώνει και το παρακάτω βίντεο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις