Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κοιμηθείτε ήσυχοι με σούπερ προσφορά!

27/6/2018

Παρκάρετε και μην ανησυχείτε πια για το ενδεχόμενο κλοπής χάρη σε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν και μια σούπερ προσφορά.

Ο συναγερμός 3121V που θα βρείτε σε προσφορά μόνο 149 ευρώ (με 2 τηλεχειριστήρια) στην Ηχοσύνθεση και το ihosynthesi.gr σχεδιάστηκε ειδικά για μοτοσυκλέτες, ATV, σκάφη και PWC. Με αυτό το ολοκαίνουργιο προϊόν, η Directed εισέρχεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά powersports και διατηρεί την ηγετική της θέση στο σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών πιο δημοφιλών οχημάτων. Με το συναγερμό αυτό, η VIPER έφερε την απόδοση συνώνυμη με το όνομα VIPER στον κόσμο των αγωνιστικών αγωνισμάτων. Είτε είστε ιδιοκτήτες σκαφών, μοτοσυκλετών, είτε ATV, όλοι οι λάτρεις της powersports έχουν τώρα έναν εξαιρετικά προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο για την προστασία των οχημάτων τους.



Συμπαγής και αδιάβροχος, ο συναγερμός Viper Powersports διαθέτει δύο μικρά και εύκολα στη μεταφορά, αδιάβροχα τηλεχειριστήρια 2 κουμπιών. Ο συναγερμός διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποίησης, το οποίο είναι ιδανικό για να προστατεύει τα κράνη .Μόλις σπάσει ο διακόπτης κλειστού βρόχου, θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Viper Powersports. Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρα Shock & Tilt onboard, έξοδο Trigger Extra και βοηθητική έξοδο. Σχεδιασμένο για να είναι τόσο λειτουργικό όσο και οικονομικό.Στο συναγερμό VIPER Powersports υπάρχει η κύρια μονάδα με καλωδίωση, δύο τηλεχειριστήρια 2 πλήκτρων, μονοκόμματα (P / N 7121V), μινιατούρα ανθεκτική στο νερό σειρήνα και ένας συνδυασμός οδηγών εγκατάστασης / ιδιοκτήτη.

Για την Ηχοσύνθεση

Η Ηχοσύνθεση ιδρύθηκε το 1993 με αντικείμενο την πώληση και τοποθέτηση ηχοσυστημάτων καΙ συστημάτων πλοήγησης, συστημάτων φωτισμού xenon και συστημάτων συναγερμών με δορυφορικό εντοπισμό του αυτοκινήτου,  εμπορεύεται στην Ελλάδα τις εταιρίες :

KENWOOD, PIONEER,ALPINE,BLAUPUNKT,JVC,KICKER,DRAGSTER,BEYMA,T3-AUDIO,STINGER,PHONIXGOLD, PEERLESS, CLIFFORD, ELSER, VIPER, AVITAL, TYTAN, SILICON,ELECTRIC LIFE, SPAL, SCORPION, PATROL MOTO ALARM.

Η αξιοπιστία των προϊόντων, η άμεση διάθεση και η μετά την πώληση εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν την εμπορική πολιτική του. Στην ηχοσύνθεση άπαντες μένουν πιστοί στο ότι ο καταναλωτής έχει κάθε δικαίωμα της άριστης εξυπηρέτησης.

Η Ηχοσύνθεση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καναλωτή με αποτέλεσμα τη συνεχή ανοδική πορεία πωλήσεων στον εκπληκτικό κόσμο του car audio.

Δίνετε η δυνατότητα να εξοφλήθούν οι αγορές σας με πολλές δόσεις με πιστωτικές κάρτες καθώς και με αντικαταβολή η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις