Συστήματα ήχου και ψυχαγωγίας στον Πειραιά - CobraSound

Διαβάστηκε από 1943 αναγνώστες - 6/10/2021

Άκουσε την αλλιώς. Είτε θέλεις να κοιμάσαι ήσυχος χωρίς κανένα άγχος για το αυτοκίνητο σου, είτε θέλεις να τοποθετήσεις οθόνες, ηχεία και κάμερα οπισθοπορείας, ότι και να χρειαστείς θα το βρεις στην CobraSound.

Η εταιρεία CobraSound με έδρα τον Πειραιά δραστηριοποιείται γύρω από την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού για μέγιστη ασφάλεια, καθώς και συστημάτων ήχου και ψυχαγωγίας. Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1964 και συνεχώς ανανεώνει τις υπηρεσίες της και με εισαγωγή και εμπορεία αντικλεπτικών συστημάτων και GPS Trackers. Παράλληλα μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα σε αυτοκίνητα Ι.Χ. και Δ.Χ. με συνέπεια και αξιοπιστία. 

Κοινοποίησέ το »

 
Είτε θες να αναβαθμίσεις τεχνολογικά το αυτοκίνητο σου, είτε θέλεις να το ασφαλίσεις απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής, στην CobraSound θα βρεις αυτό που ψάχνεις πάντα με εγγύηση λειτουργίας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εμπειρία του προσωπικού και φυσικά τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αναβαθμίσουν την έννοια multimedia σε κάθε μοντέλο, κάθε εταιρείας.
 
Στην CobraSound θα βρείτε:
  • Συστήματα συναγερμού για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σπίτια
  • Αντηλιακές μεμβράνες
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Οθόνες και αξεσουάρ Multimedia
  • Αλλαγή ηλεκτρικών παραθύρων και ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών
  • Συστήματα παρκαρίσματος
  • Ηχοσυστήματα αυτοκινήτου
  • Μίζες - Δυναμό - Μπαταρίες
  • Επισκευή διαρροών και service air-condition.
  • Φωτισμός αυτοκινήτου
Η Cobrasound είναι η μοναδική εταιρεία στην αγορά που αναλαμβάνει την ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΝΗΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ, με 12 μήνες εγγύηση. 

Αναβαθμίστε το ηχοσύστημα σας
και απολαύστε κάθε τραγούδι με συναυλιακό ήχο. Αναβαθμίστε παλιά μοντέλα και επιτρέψτε τους να παίζουν usb και ότι άλλο θέλετε. Προσθέστε αισθητήρες παρκαρίσματος για να μην ξαναπήξετε στα στενά της πόλης,  ή βάλτε μέχρι και κάμερα οπισθοπορείας και μην ξαναγυρίσετε κεφάλι σε παρκάρισμα.

Προμηθευτείτε από την CobraSound τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα. Συστήματα που σας ενημερώνουν σε real time για την θέση του αυτοκινήτου σας και ότι άλλο επιθυμείτε. Θωρακίστε το αυτοκίνητο σας με την εγγύηση των καλύτερων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 15, ΠΕΙΡΑΙΑΣ TK 18543
Τηλέφωνο: 210 4205151
email: [email protected]
www.cobrasound.gr
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις