autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Νέο Evo σε SUV;

13/6/2017

Μπορεί η Mitsubishi να μην παρουσίασε το περασμένο έτος ένα νέο Lancer Evolution, αυτό δε συνεπάγεται όμως ότι το επόμενο αμάξωμα με το λογότυπο « Evo» θα είναι Lancer.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προϊστάμενου  της εταιρείας Trevor Mann, το επόμενο μοντέλο που θα φέρει το λογότυπου του «Evo», βρίσκεται στους μακροπρόθεσμους και όχι στους βραχυπρόθεσμους στόχους της εταιρείας.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί  πως το νέο Evo δεν είναι απαραίτητο να είναι sedan, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα SUV, το οποίο θα ανέβαζε τη δημοτικότητα της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Επιπλέον ο Mann έκανε γνωστό πως η μάρκα ήθελε να έχει μαζί της ένα μοντέλο με το οποίο θα έκανε αίσθηση, για αυτό και επέλεξε το Pajero Sport.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Lancer το οποίο δεν έχει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία δέκα χρόνια, σταμάτησε να παράγεται στο εργοστάσιο της Mizushima στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να «κάνει χώρο» για το crossover ASX και πλέον κατασκευάζεται στην Ταιβάν, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Mann η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να πουλάει Lancer για όσο ακόμα το δέχεται η αγορά.

Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να δούμε και κάποια σχέδια του εγχειρήματος. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις