autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Για όσους δεν γνωρίζουν το Isetta είναι ένα μοντέλο της BMW, το οποίο στο μέγεθος είναι μικρότερο από το smart πρώτης γενιάς.

Το Isetta Pick-Up, το οποίο βρίσκεται προς πώληση αγοράστηκε από τον σημερινό του ιδιοκτήτη πριν από δύο χρόνια.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, η ισχύς προέρχεται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Volkswagen 1.6 λίτρων.

Τέλος, σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης, το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο κοστίζει 8.950 δολάρια (περίπου 7.300 ευρώ).

Το μοναδικό BMW Isetta Pick-Up

15/1/2018

Θεούλης ιδιοκτήτης ενός BMW Isetta, έκανε πράξη την ιδέα του και μετέτρεψε το μικροσκοπικό γερμανικό αυτοκίνητο σε ένα Pick-Up. Δείτε περισσότερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Isetta  είναι ένα μοντέλο της BMW, το οποίο στο μέγεθος είναι μικρότερο από το smart πρώτης γενιάς, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε κάποιους ανθρώπους να μετατρέψουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του 1957 σε Pick-Up.
 
Υπεύθυνος για την κατασκευή αυτού του έργου είναι ένας μηχανικός της BMW, ο οποίος έκανε το μεγαλύτερο μέρος της μετατροπής και στη συνέχεια επέστρεψε το αυτοκίνητο στον φυσικό του ιδιοκτήτη στον Καναδά, που έκανε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το Isetta Pick-Up, το οποίο βρίσκεται προς πώληση αγοράστηκε από τον σημερινό του ιδιοκτήτη πριν από δύο χρόνια και εκείνος αποφάσισε να δώσει νέο χρώμα στο εξωτερικό μέρος, ενώ πραγματοποίησε κάποιες επιδιορθώσεις και στο εσωτερικό για να έρθει στην κατάσταση που δείχνουν οι εικόνες.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, η ισχύς προέρχεται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Volkswagen 1.6 λίτρων συνδυασμένος με τετρατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, επιπλέον οι εργασίες συντήρησης περιελάμβαναν νέα μπουζί, νέα μπαταρία, αλλά και δύο μπροστινά ελαστικά, ενώ για αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς στο εσωτερικό δεν υπάρχει χιλιομετρητής.  
 
Τέλος, σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης, το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο κοστίζει  8.950 δολάρια (περίπου 7.300 ευρώ).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις