Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
10ήμερο «Φρένο» για άδειες οδήγησης- κυκλοφορίας

10ήμερο «Φρένο» για άδειες οδήγησης- κυκλοφορίας

13/1/2022

Για 10 ημέρες θα σταματήσουν να εξυπηρετούνται τα αιτήματα των πολιτών που αφορούν τις άδειες κυκλοφορίας και οδήγησης, λόγω αναβάθμισης των Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να περιμένουν για 10 μέρες μέχρι να εξυπηρετηθούν και πάλι για θέματα σχετικά με τις άδειες κυκλοφορίας και οδήγησης, εφόσον το σύστημα πληροφοριών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών θα μείνει εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης. 

Λουκέτο για 10 μέρες

Η Περιφέρεια Αττικής ενημέρωσε τους συναλλασσόμενους πολίτες με σχετική ανακοίνωση των υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, πως από το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου (3 μ.μ.) μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022 (7 π.μ.) δε θα πραγματοποιείται η εξυπηρέτησή τους για αιτήματα αδειών οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας. 

Αναβάθμιση της πλατφόρμας

Σε αυτό το διάστημα, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των Πληροφοριακών του Συστημάτων, θα προχωρήσει σε αλλαγή της τεχνολογικής πλατφόρμας των εφαρμογών του Πληροφοριακού Συστήματος των Αδειών Κυκλοφορίας και Αδειών Οδήγησης. 

Ξανά σε λειτουργία από τη Δευτέρα 24/1 

Με βάση την παραπάνω ανακοίνωση, η  διαδικασία μετάβασης στο νέο online Πληροφοριακό Σύστημα θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στις 07:00. 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακόμα μια ταλαιπωρία για τους πολίτες! 
Εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης τα Πληροφοριακά Συστήματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 
Δεν θα εξυπηρετούνται τα αιτήματα για άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας. 
Για 10 ημέρες από το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου (3 μ.μ.) μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022 (7 π.μ.). 
Δεν θα έπρεπε να είχε προνοήσει το κράτος να κάνει τις απαραίτητες εργασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει λιγότερος φόρτος εργασίας; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε