Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
80 πρωτότυπα της Maserati Grecale σχημάτισαν το σχήμα της μάρκας
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

80 πρωτότυπα της Maserati Grecale σχημάτισαν το σχήμα της μάρκας

17/11/2021

80 πρωτότυπα της Grecale χρησιμοποίησε η Maserati για να σχηματίσει το σήμα της εταιρείας σε ένα πρωτότυπο teaser ενόψει των επίσημων αποκαλυπτήριων του νέου SUV.

Η Maserati Grecale επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Νοεμβρίου 2021, αλλά η ιταλική μάρκα αναπροσάρμοσε τα πλάνα της, μέχρι την άνοιξη του 2022, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με την έλλειψη των μικροτσίπ. Για να διατηρήσει λοιπόν το ενδιαφέρον για το νέο crossover που ετοιμάζει προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο teaser.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

80 πρωτότυπα της Grecale σχημάτισαν την τρίαινα

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, οι άνθρωποι της μάρκας χρησιμοποίησαν 80 πρωτότυπα της Grecale (79 σύμφωνα με το δικό μας μέτρημα), τα οποία στήθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να σχηματίζουν το λογότυπο της εταιρείας. Μάλιστα λέγεται πως η τρίαινα είχε μήκος πάνω από 100 μέτρα. Η αεροφωτογραφίες δεν μπορούσαν να λείπουν αποτυπώνοντας έτσι το πολύ όμορφο ψηφιδωτό που δημιούργησαν οι Maserati Grecale.

 

Εξωτερικό με σπορ χαρκτήρα, στρογγυλεμένο design και premium εσωτερικό

Αναφορικά με το μικρότερο SUV που ετοιμάζει η ιταλική μάρκα, από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα περιμένουμε να δούμε ένα αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα, στρογγυλεμένο design χωρίς γωνίες και με μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο μέρος. Στο εσωτερικό του, έχουμε παρατηρήσει μία οθόνη αφής να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα και ένα αναλογικό ρολόι τοποθετημένο από πάνω, δείγμα του premium χαρακτήρα.
 

Έκδοση Trofeo με 621 ίππους

Από την εταιρία έχει επιβεβαιωθεί και μία πιο σπορ έκδοση με το όνομα Trofeo, η οποία περιμένουμε να φοράει τον V6 των 3 λίτρων από την Maserati MC20. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 621 ίππους που σε συνδυασμό με τα καλύτερα φρένα και λάστιχα που θα εξοπλίζεται η Trofeo, θα κάνουν την οδήγηση της μια μοναδική εμπειρία.
 

Στα σκαριά και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση

Οι επιλογές για τον κινητήρα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες από την εταιρία σίγουρα όμως θα υπάρχει κάποια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Υπάρχουν όμως φήμες για έναν δίλιτρο ήπιο υβριδικό κινητήρα, ο οποίος θα αποτελεί και την βασική επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Maserati διαθέτει πάνω από 250 πρωτότυπα της Grecale που τα δοκιμάζει σε όλο τον κόσμο. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Φινλανδία, την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα πρωτότυπα της Grecale χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν το λογότυπο της μάρκας.
Από την εταιρεία είναι επίσημο και μια έκδοσηTrofeo με 621 ίππους.
Στα σκαριά της Ιταλικής μάρκας και αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.
Εσύ έχεις ξαναδεί 80 αυτοκίνητα να σχηματίσουν το σήμα μίας μάρκας; Δεν συμφωνείς ότι ήταν πρωτότυπη η ιδέα της Maserati;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε