Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
911 Dakar: Η νέα Porsche που πάει παντού!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

911 Dakar: Η νέα Porsche που πάει παντού!

9/11/2022

Teaser εικόνες από τις δοκιμές της νέας Porsche 911 Dakar, σε ακραίες συνθήκες, έδωσε η γερμανική μάρκα πριν παρουσιάσει το νέο σπορ αυτοκίνητο παντός εδάφους στις 16 Νοεμβρίου.

Και σπορ και παντός εδάφους!

Η Porsche έχει έτοιμη τη νέα 911 Dakar, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 16 Νοεμβρίου. Πριν αυτό όμως η γερμανική φίρμα δημοσίευσε τις πρώτες teaser εικόνες από τις σκληρές δοκιμές που πραγματοποίησε το νέο σπορ και παντός εδάφους μοντέλο, επιβεβαιώνοντας πως θα πρόκειται για μία Porsche που δε «μασάει» στις κακουχίες των εδαφών.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ονομασία φόρος τιμής στο Παρίσι-Ντακάρ του 1984

Σε πρώτο χρόνο η σκληροτράχηλη Porsche είχε επικρατήσει με την ονομασία Safari, αλλά πλέον επισημοποιήθηκε ότι θα φέρει το όνομα «Dakar». Με αυτό τον τρόπο η Porsche θέλει να επαναφέρει στη μνήμη μας και να τιμήσει τον θρίαμβο της εταιρείας το 1984 στο απαιτητικό ράλι Παρίσι-Ντακάρ. Τότε, η 953 που οδηγούσαν οι René Metge και Dominique Lemoyne ήταν η πρώτη 911 που διέθετε τετρακίνηση, κάτι που προφανώς θα είναι χαρακτηριστικό και της επερχόμενης 911 Dakar.

Μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα σε δοκιμές

Λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου δεν έγιναν γνωστές, αλλά η Porsche είπε ότι τα πρωτότυπα της 911 Dakar «έγραψαν» πάνω από 500.000 χιλιόμετρα και μάλιστα σε διάφορα περιβάλλοντα εκτός δρόμου. Τα οχήματα δοκιμάστηκαν ωστόσο και σε πίστα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε