Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Abarth 500e: Στα «πράσα» το νέο ηλεκτρικό
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Abarth 500e: Στα «πράσα» το νέο ηλεκτρικό

3/5/2022

Στον κατασκοπευτικό φακό εντοπίστηκε το ηλεκτρικό Abarth 500e, όντας σταθμευμένο και δίνοντας μία καλή πρώτη γεύση από την εμφάνιση που θα έχει το σκληροπυρηνικό «πράσινο» μικρό.

Η Abarth επιβεβαιώνει τον ερχομό του

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Abarth επιβεβαίωσε τις φήμες ότι δουλεύει πάνω σε μία αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του 500. Οι φωτογραφίες του δοκιμαστικού μοντέλου 500e έκαναν το γύρο του διαδικτύου πραγματοποιώντας την πρώτη του δημόσια και ανεπίσημη εμφάνιση.

Τι μαρτύρησε το νέο ηλεκτρικό μοντέλο

Αρχικά, εκ πρώτης όψεως το δοκιμαστικό μοντέλο φαίνεται να είναι ένα τυπικό Fiat 500e, αν και ένα κολλημένο χαρτί στο πίσω παράθυρο αναγράφει «332 BEV ABARTH M 001» μαρτυρώντας την προέλευση της Abarth. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως ο επικεφαλής της Abarth, Olivier Francois, ήταν αυτός που υποστήριξε πως το 500e βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές, πριν λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο.

Χωρίς επίσημα στοιχεία ακόμα

Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως, το Abarth 500e θα κάνει το 0-100 σε μόλις 7,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα ανέρχεται στα 160 χλμ./ώρα. Παρόλα αυτά  παραμένουν φήμες, εφόσον η εταιρεία τηρεί ακόμα σιγή ιχθύος μέχρι να ανακοινώσει την ημέρα της επίσημης παρουσίασής του ηλεκτρικού μικρού. 


Abarth 500ράκι και ηλεκτρικό!
Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου.
Στις αγορές μέσα στο 2023.
Η εταιρεία ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος για το νέο ηλεκτρικό.
Λέτε να προκαλέσει αίσθηση όπως το βενζινοκίνητο «αδερφάκι» του;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε