Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Abarth 595e: Οι πρώτες φωτογραφίες

Abarth 595e: Οι πρώτες φωτογραφίες

25/10/2022

Το Fiat 500e δέχεται τις περιποιήσεις της Abarth και μετατρέπεται σε ένα ηλεκτρικό hot hatch, με όλες τις βελτιώσεις που μας έχει συνηθίσει η ιταλική φίρμα. Ιδού το Abarth 595e.

«Κρυμμένο» σε κάποιο υπόγειο πάρκινγκ

Το μικρό ηλεκτρικό «πυραυλάκι» φιγουράρει σε διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρκαρισμένο σε κάποιο υπόγειο γκαράζ, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και στις φήμες!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βελτιωμένος κινητήρας από 168 έως και 201 ίππους

Το νέο Abarth θα φέρει το όνομα 595e και θα αποτελεί η ισχυρότερη και βελτιωμένη έκδοση του 500e. Για το λόγο αυτό, θα εφοδιάζεται με τη μεγαλύτερη μπαταρία του ηλεκτρικού αδερφού του, η οποία δεν είναι άλλη από τη μονάδα των 42 kWh. Αντίστοιχα θα διαθέτει και τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 117 ίππων, τον οποίο αναμένεται να βελτιώσει, ενώ αργότερα πιθανώς να δούμε μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση 695e. Οι φήμες λένε πως το μικρό ηλεκτρικό hatch θα έχει ιπποδύναμη που θα κυμαίνεται από 168 έως και 201 ίππους.
 

Σπορ bodykit, φρένα και αναρτήσεις

Το νέο Abarth 595e παρουσιάζεται στην πρώτη του ανεπίσημη φωτογραφία, με μία πράσινη εκκεντρική βαφή και ένα επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ το ίδιο στυλ αναμένεται να έχει και το υπόλοιπο body kit. Βελτιώσεις όμως δε θα φέρει μόνο στο τομέα της απόδοσης και της εμφάνισης, με την Abarth να βελτιώνει και άλλα χαρακτηριστικά, όπως πιο σπορ αναρτήσεις και φρένα. Ακόμα όμως, οι Ιταλοί τηρούν «ομερτά» σχετικά με το νέο μοντέλο που θα φέρει τη Fiat ξανά στο προσκήνιο.
 

Οι πρώτες φωτογραφίες του ηλεκτρικού hot hatch!
Αυτό θα είναι το νέο Abarth 595e.
Βελτιωμένος κινητήρας από 168 έως και 201 ίππους.
Σπορ bodykit, φρένα και αναρτήσεις.
Βρέθηκε κρυμμένο σε κάποιο γκαράζ.
Πιστεύεις μπορεί το ηλεκτρικό Abarth να φέρει ξανά τη Fiat στην κορυφή;

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε