autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Fabia έκανε η Skoda.

H κατασκευάστρια εταιρεία έχει προσφέρει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος.

H Fabia μπορεί πλέον να παραγγελθεί με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Πηγαίνοντας στο εσωτερικό το σύστημα ψυχαγωγίας θα συνδυάζεται με μια οθόνη αφής 6.5 ιντσών.

Ιδού η ανανεωμένη Skoda Fabia

8/2/2018

Την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης Fabia έκανε η Skoda, λίγες ημέρες πριν το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μπροστά στο ευρωπαϊκό κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μπορεί οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή του μικρού  τσέχικου μοντέλου να μην είναι μεγάλες, ωστόσο είναι υπαρκτές, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία έχει προσφέρει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος, τα οποία μάλιστα έχουν αφομοιώσει την τεχνολογία LED.
 
Από κει και πέρα η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κάνει επίσης μικρές αλλαγές στους δύο προφυλακτήρες, ενώ για πρώτη φορά, η Fabia μπορεί πλέον να παραγγελθεί με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, η οποίες θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην hatchback έκδοση.

Πηγαίνοντας στο εσωτερικό το σύστημα ψυχαγωγίας θα συνδυάζεται με μια οθόνη αφής 6.5 ιντσών, υποστηριζόμενο από Bluetooth αλλά και θύρες για USB και κάρτα SD, ενώ στις προαιρετικές επιλογές το σύστημα infotainment θα μπορεί να υποστηρίζει και τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink.
 
Το φρεσκάρισμα στην καμπίνα δεν τελειώνει εδώ, καθώς η φίρμα προσφέρει νέες επιλογές ταπετσαρίας, ενώ οι πίσω επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν το tablet τους σε μία εδική θήκη που βρίσκεται στο πίσω μέρος των εμπρός καθισμάτων, αλλά και να χρησιμοποιήσουν έναν LED φακό, που είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η ανανεωμένη Fabia θα προσφερθεί με τέσσερις επιλογές, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.0 λίτρου. Συγκεκριμένα ο ατμοσφαιρικός MPI 1.0 λίτρου θα προσφέρει στο μοντέλο 60 ή 75 ίππους, ενώ ο 1.0αρης TSI θα δίνει με τη σειρά 95 ή 110 άλογα.
 
Τέλος, η Skoda θα παρουσιάσει την ανανεωμένη Fabia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 6 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις