Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ανανεωμένο Honda Jazz με 122 ίππους
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Honda Jazz με 122 ίππους

12/1/2023

Στην παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του Honda Jazz προχώρησε η Ιαπωνική βιομηχανία.

Ανανέωση στα σημεία για το Honda Jazz

Σε ανανέωση του Jazz προχώρησε η Honda ώστε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του. Με αναθεωρημένο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV, αλλά και με νέα έκδοση Advance Sport που προσφέρεται με αποκλειστικές στυλιστικές λεπτομέρειες. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Λίγες οι αλλαγές στην σχεδίαση του νέου Jazz

H μάσκα και οι προφυλακτήρες του ανανεωμένου Honda Jazz είναι καινούργιοι, ενώ στους προβολείς συναντάμε μια πιο σκούρα απόχρωση. Με πιο δυναμική εμφάνιση έρχεται και το Jazz Crosstar, αφού η σχεδίαση της μάσκας, συνδυάζεται με τους προφυλακτήρες, και το νέο φινίρισμα στις ζάντες αλουμινίου.

Νέοι χρωματισμοί στο εσωτερικό

Οι εκδόσεις Elegance και Advance είναι εφοδιασμένες με επιπλέον επιλογές χρωμάτων, υλικών και φινιρίσματος, ενώ στο Crosstar θα βρεις νέες επενδύσεις καθισμάτων, αλλά και ένα μινιμαλιστικό τιμόνι δύο ακτίνων. 

Πιο ισχυρό υβριδικό σύστημα e:HEV με 122 ίππους

Το ανανεωμένο Honda Jazz είναι εφοδιασμένο με ισχυρότερο υβριδικό σύστημα e:HEV, αφού ο ηλεκτροκινητήρας έχει αυξηθεί κατά 14 άλογα, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η συνολική του απόδοση στα 122 άλογα. Και ο Ισχυρότερος είναι και ο δεύτερος ηλεκτροκινητήρας κατά 9 ίππους, που λειτουργεί ως γεννήτρια φτάνοντας το μέγιστο των 106 ίππων. Κατά 9 ίππους ισχυρότερος είναι ο βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων που προσφέρει 107 άλογα, με την ροπή να παραμένει στα 131 Nm. Ανανεωμένο είναι και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για καλύτερη αίσθηση επιτάχυνσης. 

 

Η Honda ανανέωσε στα σημεία το Jazz.
Ισχυρότερο το υβριδικό σύστημα e:HEV με 122 ίππους!
Και με καλύτερο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Ανανεώθηκε και το Jazz Crosstar.
Θα τα καταφέρει απέναντι στον ανταγωνισμό του το ανανεωμένο Jazz;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε