Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Απαστράπτουσα με φανταχτερές «πινελιές» η Porsche 718 Style Edition
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Απαστράπτουσα με φανταχτερές «πινελιές» η Porsche 718 Style Edition

2/11/2022

H νέα έκδοση Style Edition προστέθηκε στην γκάμα της Porsche 718 κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακή την εξωτερική της εμφάνιση!

Ακόμα πιο ξεχωριστή

Τη νέα έκδοση Style Edition στην «οικογένεια» της 718 εισήγαγε η Porsche. Η νέα διαμόρφωση διαφοροποιεί αποκλειστικά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου και την καμπίνα, χωρίς να επηρεάζει την ισχύ. Όπως ανακοινώθηκε σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές, πριν προσφερθεί και σε άλλες αγορές.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αποκλειστική φούξια βαφή

Το highlight της νέας έκδοσης είναι το αποκλειστικό χρώμα Ruby Star Neo, μία φούξια απόχρωση, ενώ υπάρχει και μία πιο συνηθισμένη γκρι. Η Porsche στέκεται στην φούξια επιλογή και λέει ότι αποτελεί έναν φόρο τιμής στο Ruby Star της 964 Carrera RS. Η έκδοση Style συνοδεύεται από τις ζάντες 20 ιντσών της 718 Boxster Spyder, φινιρισμένες σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ είναι διαθέσιμες και σε λευκό. Τα αυτοκόλλητα «PORSCHE» χαμηλά στις πόρτες, αλλά και η ρίγα που κοσμεί το καπό, είναι επίσης δύο χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης.

Καλός βασικός εξοπλισμός

Στο εσωτερικό, οι μαύρες ταπετσαρίες παντρεύονται με το ανάγλυφο σήμα της Porsche στα ενσωματωμένα προσκέφαλα των καθισμάτων. Μέρος του πλούσιου εξοπλισμού είναι τα: σπορ σύστημα εξάτμισης, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω. Κλείνοντας να σημειωθεί πως οι Porsche 718 Style διατίθενται είτε με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη είτε με μηχανικό εξατάχυτο.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε