Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε τη νέα Skoda Fabia

Διαβάστηκε από 5815 αναγνώστες - 6/12/2019

Ήρθε η ώρα η Skoda Fabia να ξεφύγει από τον συντηρητισμό και να μπει σε πιο δυναμικά μονοπάτια. Αυτή είναι η νέα Fabia που θα παρουσιαστεί και επίσημα τους επόμενους μήνες.

Αν και την περιμέναμε στο τέλος της επόμενης χρονιάς, ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες αλλά και οι πρώτες ψηφιακές εικόνες με τη νέα Skoda Fabia, που τελικά θα την γνωρίσουμε από κοντά, στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Το νέο μοντέλο έρχεται να αντικαταστήσει τον προκάτοχο του, που είναι ήδη στους δρόμους από το 2014.



Και αυτό το αυτοκίνητο του Group VAG, είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MQB, η όποια καταφέρνει να του προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία, με τους χώρους να είναι πιο άνετοι και αυξημένοι σε σχέση με τον προκάτοχο του. Εξωτερικά οι επιθετικές γραμμές είναι αυτές που κυριαρχούν, και σε συνδυασμό με τα καινούργια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, προσφέρουν μια πιο δυναμική αισθητική στη νέα Skoda Fabia.
Τεχνολογικά θα είναι ιδιαιτέρως αναβαθμισμένη, αφού θα εφοδιαστεί με το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας MIB 3.0, με οθόνες από 6.5 ίντσες έως και 9.2. Πληροφορίες για τους κινητήρες που θα εφοδιαστεί η νέα Skoda Fabia δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, αλλά όλοι περιμένουμε ως βασική επιλογή τον 1.0 λίτρου TSI προσφέροντας 95 και 110 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μία έκδοση της Fabia με τον TSI 1.5 λίτρων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις