Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκαλύπτουμε το ανανεωμένο Subaru Forester

4/1/2021

Η Subaru ετοιμάζει πυρετωδώς σε τελικές δοκιμές εξέλιξης το ανανεωμένο Subaru Forester, και ήδη κυκλοφορούν σχέδια με την εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου. Δείτε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το ανανεωμένο Crossover της Ιαπωνικής βιομηχανίας.

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Subaru εξελίσσει την ανανεωμένη έκδοση του Forester και ήδη έχει ξεκινήσει τις τελικές δοκιμές του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εξωτερική σχεδίαση δεν θα έχει τεράστιες αλλαγές, αλλά περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των διαθέσιμων κινητήρων για το νέο μοντέλο. 

Παρατηρώντας το μοντέλο από μπροστά θα δεις εύκολα την αλλαγμένης σχεδίασης μάσκα, αλλά και τους νέους αεραγωγούς. Το ανανεωμένο μοντέλο δείχνει πιο μυώδες και δυναμικό με τις έντονες νευρώσεις στον κατά μήκος σχεδιασμό, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβει ο νέος προφυλακτήρας. 



Πληροφορίες για το εσωτερικό του ανανεωμένου Subaru Forester δεν έχει διαρρεύσει έως τώρα, αλλά περιμένουμε ένα μοντέρνο σύστημα Infotainment και μια μεγάλου μεγέθους οθόνη αφής.  

Το ανανεωμένο Forester θα διατηρήσει το σύστημα mild hybrid e-Boxer, με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 150 ίππων και τα 194 Nm ροπής. Πιθανότατα θα διατεθεί και ο νέος turbo κινητήρας 1800 κυβικών με CVT κιβώτιο. Το ανανεωμένο Subaru Forester θα παρουσιαστεί και επίσημα τους πρώτους μήνες του 2021. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις