Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε το νέο Opel Insignia

4/12/2019

Μερικές μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του, σου αποκαλύπτουμε τις πρώτες εικόνες του νέο Opel Insignia, με την φρεσκαρισμένη εξωτερική εμφάνιση.

Ουσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε, με κάποιο ολοκαίνουργιο μοντέλο, αλλά μια ανανεωμένη έκδοση του Opel Insignia που ήδη κυκλοφορεί. Παρατηρώντας τον πρόβολο, η γρίλια θυμίζει αυτή που είδαμε στο νέο Corsa, συνοδευόμενη από δύο μεταλλικές γραμμές.



Όλα τα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου είναι αλλαγμένα ουσιαστικά, με τα φώτα ομίχλης να έχουν αλλάξει θέση, ενώ θα παρατηρήσει κανείς και τους λεπτούς προβολείς τεχνολογίας LED Matrix.
Στο πίσω μέρος θα βρούμε έναν ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, που προσφέρουν μια πιο επιθετική σχεδίαση.



Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες για τους κινητήρες που θα εφοδιάσουν το νέο Opel Insignia, ανεπίσημα αναφέρουν πως το Insignia θα επωφεληθεί από νέους κινητήρες.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Opel Insignia θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις